Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα καταρρέει...

4



Η σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» έριξε αυλαία με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Συγκεκριμένα, η Μαρίνα πιστεύοντας ότι η Κάτια έχει απαγάγει ξανά την κόρη της, πηγαίνει στο σπίτι της αποφασισμένη για όλα.

 Η κοπέλα κρατώντας ένα όπλο απειλεί τη γυναίκα να της πει πού έχει κρύψει το παιδί της. η Κάτια, όμως, της απαντά πως δεν έχει πάρει τη Μελίτη.

 Εκείνη τη στιγμή φτάνει στο σπίτι ο Φώτης, ο οποίος μπαίνει ανάμεσα στην κόρη του και την πρώην αγαπημένη του. Το όπλο, που παραμένει στα χέρια της Μαρίνας, εκπυρσοκροτεί με αποτέλεσμα ο άντρας να πέφτει αιμόφυρτος στην αγκαλιά της Κάτιας. Η Μαρίνα, σοκαρισμένη και πνιγμένη από τις τύψεις για αυτό που συνέβη, βρίσκεται στο πλευρό του καθώς μεταφέρεται με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Όταν η κοπέλα βλέπει το σημάδι που έχει ο Φώτης στο στήθος του σαστίζει, καθώς έχει ακριβώς το ίδιο!

 Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τη Μάρα Σαρρή, στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου, συγκλονιστικού κύκλου που έχει γράψει η Μαρία Γεωργιάδου και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου θα δούμε πως έπειτα από αυτό το γεγονός η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια!

 Έτσι, πηγαίνει στο ληξιαρχείο και τότε μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένη. Ο κόσμος της γκρεμίζεται μέσα σε μια στιγμή, όμως δεν το βάζει κάτω, καθώς θέλει να μάθει ποια είναι η μητέρα της. Έτσι, στη συνέχεια, όπως θα παρακολουθήσουμε, η Μαρίνα πηγαίνει στο ίδρυμα που βρισκόταν για να μάθει ποια είναι η μητέρα της!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. τέλειο άντε να ξεκινήσει έχουμε αγωνία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε 17 μέρες αρχίζει κι ο Αντ1 ακόμα να βγάλει το κανονικό trailer της σειρας να δούμε τι γίνεται παρακάτω..ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:46 απο εβδομαδα λογικα θα δειξει το τρειλερ γιατι τωρα την Δευτερα μπηκαν παλι σε γυρισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ko έχουν ήδη γυρισμένα επεισόδια πριν αρχίσει το καλοκαίρι που ακόμα δεν παιχτηκαν στη τηλεόραση..τώρα απλά ξανά ξεκίνησαν γυρίσματα που επέστρεψαν ολοι οι ηθοποιοί απ' τις διακοπές τους κι είναι αρκετά μπροστά σε αριθμό επεισοδίων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !