Αποκλειστικό: Ανατροπή στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
25

Ανατροπή  έχουμε στα όσα γνωρίζαμε για το πρόγραμμα στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com.

Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό πως ο Γιώργος Λιάγκας με το τηλεπαιχνίδι «Guess my age» στις 7  θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ενώ στις 6 θα προηγείται το «Boom» του Σάκη Τανιμανίδη.

Τα δεδομένα άλλαξαν και τα σελέχη του σταθμού αποφάσισαν να βλέπουμε το τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα στις 6 το απόγευμα και στις 7 αυτό του Σάκη Τανιμανίδη.

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γυναίκα Χωρίς Όνομα μόνο!!! Θα κλαίνε εκεί στον σκαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία κίνηση που να υποθέσω ότι υποδηλώνει την φοβία του Σκαι να παραδίδει lead in στις ειδήσεις του με το τηλειπαιχνίδι του Λιάγκα??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρώ ότι πιστεύουν ότι ίσως μπορεί καλύτερα ο Λιάγκας να χτυπήσει τη γυναίκα χωρίς όνομα ενώ ο τανιμανιδης ούτε καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχα κλαίω σιγά μην χτυπήσει ο λιάγκας τη γυναίκα χωρίς όνομα εντάξει αυτό είναι αστείο ούτε ο σάκης θα κάνει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ειναι καθολου σιγουρο αυτο.Η "Γυναικα χωρις ονομα" εχει τραβηξει πολυ σαν ιστορια και χανει ηδη μιση ωρα απο το παιχνιδι του Λιαγκα,αν το παιχνιδι ειναι καλοστημενο και ενδιαφερον,δυσκολα τα πραγματα για τη "Γυναικα χωρις ονομα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παιχνιδι του Λιαγκα ειναι αδιαφορο ως κονσεπτ και ειμαι σιγουρος οτι θα πατωσει,αλλα του Τανιμανιδη ειναι ενδιαφερον.Βρισκω σωστη την κινηση του Σκαϊ να βαλει το Boom για lead in του δελτιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά γύρω στο 20% έκανε -πέρυσι τουλάχιστον- η ''γυναίκα'', δεν είναι και τα μυστικά της εδέμ. Υπάρχει χώρος και για άλλα προγράμματα. Στο 5-6 τι θα έχει ο σκάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομιζω πως πολυ απλα ο Σκαι θελει να χτυπησει την Γυναικα βαζοντας το βαρυ πυροβολικο Λιαγκα απεναντι της, ειδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάτε καλά; Η γυναίκα έκανε 23-28% πέρυσι σιγά μην κάνει τέτοια νούμερα ο λιάγκας ή ο σάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Γυναίκα θα τα σαρώσει όλα αυτό είναι ξεκάθαρο ειδικά φέτος που έχει πολύ πιο ενδιαφέρουσα εξέλιξη και πλοκή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και να δώσει σκυτάλη Ο Γιώργος η Ο Σάκης στο Δελτίο σιγά να μην ανέβει....
    Η γυναίκα φέτος αναμένεται να έχει ποιο ενδιαφέρον από πέρσι που θα σε καθηλώσει με τις εξελίξεις και τος τροπές που θα υπάρχουν στην σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά μη το χετε και σίγουρο ότι η γυναίκα χωρίς όνομα θα παίζει απόγευμα....
    Ο Δημήτρης Καλοδημος (ηθοποιός στο αν ήμουν πλούσιος) απάντησε σε ίνστα στορυ πως η σειρά θα παίζει απόγευμα...
    Οπότε η γυναίκα πάει prime time;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ PRIME TIME? ΟΝΤΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί στο Σκαι έδωσαν δύο καθημερινά προγράμματα στο Λιάγκα και γιατί εκείνος δέχτηκε. Το παιχνίδι που θα παρουσιάζει μου φαίνεται τέρμα αδιάφορο. Του Τανιμανίδη έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αν πάει στις έξι θα είναι για ένα χρονικό διάστημα απέναντι στη Μπεκατώρου και μετά απέναντι στη Γυναίκα. Δε βλέπω να απειλεί ούτε τη Μπεκατώρου ούτε τη γυναίκα. Μπορεί στις αρχές από περιέργεια να το γυρίσουν αλλά αν είναι βαρετό όπως νομίζω κι αν δεν υπάρχει κόπωση σε Μπεκατώρου και Γυναίκα δε νομίζω ότι θα τα απειλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aν κρινω απο τα τόσα πολλά σχόλια που γράφτηκαν εδώ για τον Λιάγκα και τον Ταμινανίδη, προβλέπω να σαρώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιά γυναίκα μωρε, τι βλακειες λέτε? Μία χαζομαρα και μισή είναι. Ο ΣΚΑΙ θα ΣΚΙΣΕΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συνελθετε.....Ποια ενδιαφερουσα πλοκη;Μια σαπουνοπερα που γυριζει γυρω απο μια μανα που εκανε τερατα,αυτο ειναι και τραβανε απο τα μαλλια,φετος θα το αφησουν καραφλο,οπότε εχει προοπτικη το παιχνιδι όσο ενδιαφερον ή αδιαφορο ειναι.Σωστη κινηση του Σκαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9 και 19 καλημέρα. Συμφωνώ σε αυτό που λες απόλυτα για τη σαπουνόπερα αλλά το κοινό ταυτίζεται με κάτι τετοια. Εδώ φανατιστηκε με το τατουάζ και τα ριάλιτι. Αλλά και πάλι τι προοπτική να χει ένα παιχνιδι που μαντεύεις ηλικίες ? Επιφυλάσσομαι όμως αν είναι κάτι που θα κάνει την ανατροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έλεος ρε παιδιά. Τι σας αρέσει στην γυναίκα;; Τα 20αρια τα έκανε επειδή δεν είχε αντίπαλο αξιόλογο, τώρα που θα έχει γύρω στο 15% θα κάνει. Πολύ μέτρια σειρά, πολύ αργή και πάρα πολύ βαρετή. Βέβαια αν σας άρεσε και το τατουαζ και τέτοιες χαζές σαπουνόπερες τότε λογικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνω και με τα δυο τελευταια σχολια.Steve το κοινο με οτι σαχλαμαρα του σερβιρουν θα ταυτιστει,βεβαια,δεν ειπα σε καμια περιπτωση πως το παιχνιδι του Σκαι θα σκισει,ομως ειναι υπολογισιμος αντιπαλος απεναντι απο τη συγκεκριμενη σειρα.Θα δειξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν η σειρά αυτή είναι σαχλαμάρα, τότε τα τραγικά ριαλιτι που είχε ο Σκαι τόσα χρόνια τι ηταν; Εν πάσει περιπτώσει, εδώ θα είμαστε καθημερινά και θα βλέπουμε τις αποδόσεις των προγραμμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το οτι τα reality ειναι σκουπιδια,δεν σημαινει οτι ειναι αξιολογη η όποια αθλια σαπουνοπερα-τηλενουβελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προφανώς και δεν την έχεις παρακολουθήσει, εξ ου και το άθλια τηλενουβελα στο σχόλιό σου....το πόσο γελάω με μερικούς που προσπαθείτε αδίκως να υποτιμήσετε με άστοχα και βαριά σχόλια, καλοδουλεμέν
    να προγράμματα, δεν λεγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ πιστεύω ότι θα χτυπάει 30άρια φέτος η γυναίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 30αρια;;; χχαχχαχααχ το ανέκδοτο του μήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !