Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων...

0

Κράτα μου το χέρι: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20.00 

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 47  
Η Τζανσού μαθαίνει για την φιλία του Καντίρ με τη Μελίς και προσπαθεί να την εμποδίσει, προκειμένου να προστατέψει τη Μελίς. H Αζρά, με την ελπίδα ότι θα κερδίσει την υπόθεση και θα πάρει τον Μερτ πίσω, δεν υποκύπτει στις απειλές της Σουμρού και εξακολουθεί να είναι ευτυχισμένη μαζί με τον Τζενκ. Σιγά-σιγά, αρχίζει να λιώνει ο πάγος ανάμεσα στην Αζρά και τον Μερτ. Η Αζρά, πριν από τη δίκη, κάνει άλλο ένα βήμα.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 48  
Πριν από τη δίκη, η Αζρά πλησιάζει τον αδελφό της, τον Μερτ. Έτσι, ενισχύεται η ελπίδα της να κερδίσει τη δίκη και να πάρει τον αδελφό της από τα χέρια της Σουμρού. Η Αζρά, ο Τζενκ και η κυρία Φεριντέ, εμπιστεύονται τον Καντίρ σε αυτό το θέμα. Εν τω μεταξύ, ο Καντίρ δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του και αρχίζει να δένεται περισσότερο με τη Μελίς.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 49  
Ο Καντίρ κρατά κρυφή τη σχέση του με τη Μελίς, ενώ έχει αρχίσει να δένεται περισσότερο μαζί της. Η Σουμρού περιμένει το αντάλλαγμα της σοβαρής πρότασης που έχει κάνει στην Αζρά. Παράλληλα, η συνάντηση της Τζανσού με τον πατέρα της γίνεται αιτία για μια μεγάλη ένταση στη σχέση της με τη μητέρα της. Ως αποτέλεσμα, η Τζανσού εγκαταλείπει το σπίτι με θυμό. 

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 50  
Ο Τζενκ, προκειμένου να κάνει χαρούμενη την Αζρά, της ετοιμάζει μια έκπληξη γενεθλίων. Ωστόσο, η απόφαση που θα πάρει ο Μερτ στη δίκη, θα γίνει η αιτία να ανατραπούν όλες οι ισορροπίες. Η Σουμρού αρχίζει να χρησιμοποιεί όλα τα ατού που έχει στα χέρια της με σκληρότητα εναντίον της Αζρά.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 51  
Ως αποτέλεσμα των παιχνιδιών της Σουμρού, η Αζρά φτάνει στα πρόθυρα μιας δύσκολης, όσο ποτέ άλλοτε, απόφασης. Την ίδια στιγμή που η Αζρά και ο Τζενκ έχουν βρει την ευτυχία, την παρακολουθούν ανήμποροι να χάνεται γρήγορα μέσα από τα χέρια τους. Εκτός από τις δύσκολες μέρες που ζουν ο Τζενκ και η Αζρά, ο Αζμί αρχίζει τα δικά του παιχνίδια στη εταιρεία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !