Όλες οι εκπομπές και οι παρουσιαστές της νέας σεζόν!

6


Στο ίδιο έργο θεατές με κάποιους να έχουν το άνω χέρι και ένα πλεονέκτημα και άλλους να πρέπει να παλέψουν για να κρατήσουν τα προσχήματα. Το Happy Day έχει μια μεγάλη δυναμική και συνεχίζει κανονικά και φέτος στις οθόνες μας με την μοναδική αλλαγή να είναι αυτή του Παπανώτα που έφυγε για τον ΣΚΑΙ. Την θέση του μπορεί να μην ξέρουμε ποιος θα την πάρει αλλά μια ομάδα στημένη καλά με καλή δομή εκπομπής και την Σταματίνα πανέξυπνη και έμπειρη πλέον δε νομίζω να έχει απώλειες στη ποσοστά της.

 Οι ΚΟΥ ΚΟΥ συνεχίζουν και φέτος με την ίδια ομάδα μπροστά και πίσω απο τις κάμερες και σίγουρα έχουν το πλεονέκτημα μιας και έχουν δέσει αλλά έχουν και το δυνατό χαρτί του καναλιού που λέγεται Next Top Model. Δε νομίζω να συναντήσουν πτωτική πορεία στα ποσοστά τους.

 Η Κατερίνα Καινούργιου θα κάνει αλλαγές σε σκηνικό και πρόσωπα . Μπορεί να μην έχει ακουστεί κάτι επίσημα αλλά ευελπιστεί να κρατήσει την καλή εικόνα που είχε στο κλείσιμό της και με τον αέρα ανανέωσης να κερδίσει μέρος της πίτας.

 Η Φαίη Σκορδά επίσης μια απο τα ίδια. Τα πρόσωπα δεν αλλάζουν . Ίσως έχουμε μια προσθήκε όπως έχει ακουστεί με την Παραδεισανού να κάθεται δίπλα απο Γραμμέλη - Ουγγαρέζο και Καβατζίκη. Καλλίδης - Πατέρα μένουν κανονικά στο ποστο τους και πρέπει να δώσουν μάχη να κρατήσουν τα ποσοστά τους μιας και δεν έχουν πρόγραμμα κράχτη να προμοτάρουν και έχουν και τον Γιώργο Λιάγκα στο 12.00 - 13.00 να αντιμετωπίσουν.

 Ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται ως το νέο πρόγραμμα με τις πολλές απαιτήσεις από όλους μας. Δε ξέρω πως θα δέσει το πάνελ με τους ρόλους μιας και έχουμε ισχυρές παρουσίες με Παπανώτα - Γκαγκάκη - Τσολάκη αλλά είναi point για την εκπομπη. Έχει πολλά υπέρ να σαρώσει και ένα σοβαρό μείον για να μην πάει έτσι όπως περιμένουμε όλοι. Να μην δέσει με το κοινό του ΣΚΑΙ δηλαδή ο Λιάγκας. Αλλά πιστέυω πολύ δύσκολο αυτό γιατί έχει λείψει και δουλέυουν σκληρά όλοι για την επιστροφή τους στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

 Τατιάνα δε θα έχουμε φέτος. Θα έχουμε όμως Ζήνα που πιστεύω θα κρατήσει τα ποσοστά της και μπορεί να κάνει την ζημιά στον Λιάγκα. Με την ίδια ομάδα και με όπλο της το γερό ρεπορτάζ και τις αλήθειες της μπαίνει και φέτος στην αρένα της τηλεθέασης με πολλές πιθανότητες να είναι και πάλι η κερδισμένη της σεζόν.

 Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει με μια αλλαγή στο πάνελ της μιας και έφερε πίσω τον Αλεξάνδρου. Έφυγαν Χατζηδάκης - Παραδεισανού. Έκλεισε πολύ καλά τη σεζόν και ξεκινάει με ενθουσιασμό και με πίστη ότι θα κρατήσει το κοινό στο πλευρό της.

 Ο Νίκος Μουτσινάς τέλος είναι το στοίχημα του ΣΚΑΙ. Λογικά τα τσουλήσει αλλά πιστεύω δε θα κάνει περίπατο. Τα 15 αρια του Open αν τα κάνει στον ΣΚΑΙ δε θα είναι επιτυχία. Πάνω απο 20% θα θεωρείται επιτυχία με την δυναμική του καναλιού και έχοντας δει βέβαια και πως θα πανε Αταίραστοι - Λιάγκας και Εύα Αντωνοπούλου. Ώστε να δείξει η " νεκροψία " αν θα κρατήσει μόνο γενικό κοινό ή και νεανικό .

Πηγή:Newspistol-Χάρης Λεμπιδάκης

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συμφωνω για τον Μουτσινα. Αν κανει 15 δεν θα ειναι επιτυχια. Πρεπει απο 20 και πανω αναλογικα του καναλιου και του οτι η μεταγραφή κοστισε (οπως ακουγεται τουλαχιστον) ακριβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά τώρα θες να κάνει νούμερα η Κουτσελινη με την πιο αθλια εκπομπή στην ελληνική TV. Μόνο και μόνο για φωνή της αλλάζω το κανάλι. Του χρόνου με τον Λιαγκα κανείς δεν θα ασχολείται μαζί της και με τα ηληθια θέμα της που ψυχοπλακωνει το κόσμοκαθημερινα όλο μ την λαγουδη και την άλλη την φοιτητρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρόμοια εκπομπή με της Ζηνας δεν υπάρχει και υπάρχει μια μεγάλη μερίδα που προτιμά αυτού του είδους την τυπολογία προγράμματος. Από τη στιγμή που η τατιανα έφυγε από τη ζώνη η χήνα θα πάρει όλο αυτό το κοινό και σε μέρες με μεγάλο ειδησεογραφικο ρεπορτάζ όχι μόνο πολιτνο αλλά κυρίως κοινωνικό και αστυνομικό θα πάρει τη μερίδα του λέοντος. Κοινή λογική είναι και όχι πρόβλεψη. Στα συν και το lead in των Κου Κου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @8.00, τι σημασία έχει το τι θέλει; Δημοσιογράφος έγραψε το άρθρο και βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά. Λογικά η Κουτσελινη θα σαρώσει φέτος γιατί δεν έχει ανταγωνισμό. Οι πινελιές επικαιρότητας που λένε ότι θα έχει ο Λιάγκας πιστεύω ότι θα ξενίσουν το κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρωτον ο Λεμπιδακης αν και καλος δημοσιογραφος μεροληπτει υπερ της Κουτσελινης που συμπαθει και συνεργαζοντουσαν και περυσι οποτε δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και αντικειμενικος στο θεμα Λιαγκα-Κουτσελινη και δευτερον αν ο Μουτσινας κανει 15αρια θα θεωρηθει επιτυχια αφου ξεχνατε περυσι οτι το Pol εκανε κατω απο 15% στην ζωνη αυτη και το Οσο εχω εσενα το ιδιο οποτε αν κανει απο 15% και ανω ειναι επιτυχια και μεγαλη κιολας για τα δεδομενα του Σκαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. διαφωνω με τον ko, κατ'αρχας η Ζηνα φετος για πρωτη φορα παιζει μπαλα μονη της. και πριν τη τατιανα ειχε σκληρο ανταγωνισμο απο τους αταιριαστους, κανονικους δημοσιογραφους. ο λιαγκας εχει ταυτιστει με τη ψυχαγωγια και ειναι αλλη μια επιλογη στις πολλες αυτες του ειδους. η ζηνα παιζει μονη της. για το μουτσινα, παλι διαφωνω. ολα στη τηλεοραση ειναι θεμα κοστους. οταν εχουν σκασει ενα σκασαμο λεφτα στο μουτσινα, περιμενουν να τα παρουν πισω. με 15αρι δεν θα τα παρουν. εξαλλου το πολ ηταν πακετο με τα αλλα προγραμματα του τουρκου, δεν ειχε κανενα τρομερο κοστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !