Οι 5 πιο ταλαντούχοι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης...

2


Είναι ταλαντούχοι και κάνουν αίσθηση, γι' αυτό άλλωστε βρίσκονται και στην τηλεόραση. Η τηλεόραση μπορεί να είναι... γένους θηλυκού, όμως αγαπά πολύ και τους άντρες.

Λίγο πριν από το ξεκίνημα της καινούριας σεζόν αναφέρουμε τους άντρες που έχουν το «πακέτο», έχουν απήχηση στους τηλεθεατές και είναι στο ΤΟΡ 5 των ψυχαγωγικών παρουσιαστών αυτή τη στιγμή στην Τv.

 Γιώργος Καπουτζίδης, Σάκης Τανιμανίδης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Λιάγκας και Νίκος Μουτσινάς έχουν τα προσόντα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ωστόσο κάνουν guel.

Πηγή: Gossiptv

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ωραία λίστα. Βάζουν μέσα τον τανιμανιδη και δεν βάζουν τον Φερεντίνο που είναι τουλάχιστον περισσότερα χρόνια χωρίς να κάνει τρας ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω για το Φερεντίνο. Ο τανιμανιδης προσωπικά δε μου άρεσε στο survivor από την άποψη ότι είναι δυνατό το κονσεπτ και χωρίς αυτον. Δεν ήταν πχ όπως ο Γρηγόρης που έκανε τους παίκτες μύλο στο λεπτό. Ενώ στο world party ήταν καλύτερος. Μου βγαζει δηλαδή κάτι το δήθεν . Για το Λιάγκα ασχολιαστο. Εγώ προσωπικά ούτε να τον βλέπω δε μπορώ. Απορώ γιατί αρέσει στον κόσμο. Πολύ επηρμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !