Οι 5+1 δραματικές σειρές της νέας σεζόν!

3


Τα κανάλια έχουν αποφασίσει να εμπλουτίσουν το πρόγραμμά τους με πολλή μυθοπλασίακι έτσι οι επιλογές είναι πολλές.

 Οι ιθύνοντες των σταθμών έβαλαν σε πρώτο πλάνο τις σειρές κι έχουν εντάξει στη ροή τους πολλές δραματικές ιστορίες με δυνατή πλοκή και ονόματα, ενώ όσα αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές έχουν ενδιαφέρον.)

 Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι πρόκειται να παρουσιάσει κάθε σταθμός ξεχωριστά!

  ΣΚΑΙ

 «8 ΛΕΞΕΙΣ»: Είναι γεγονός πως ο σταθμός του Φαλήρου επενδύει φέτος στη μυθοπλασία. Έτσι, λοιπόν, ανάμεσα σε άλλες σειρές, θα προβάλλει καθημερινά στο πρόγραμμα του και τις «8 λέξεις», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και με πρωταγωνιστές τους Αντρέα Γεωργίου, Ιάσονα Παπαματθαίου, Ειρήνη Καραγιώργη, Πέμη Ζούνη, Θάλεια Ματίκα, Γιώργο Παρτσαλάκη, Απόστολο Γκλέτσο, Κούλλη Νικολάου, Δανάη Παππά, Ναταλία Κηρύκου και άλλους αξιόλογους ηθοποιούς.

 Όσον αφορά τώρα την ιστορία, πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τη ζωή τους να κινείται σαν μαριονέτα από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους, δεσμοί αίματος που θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα, ανομολόγητα μυστικά, πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμα του είναι μόνο η αρχή!

 ΑΝΤ1 «ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ»:

 Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια οι τηλεθεατές αγάπησαν την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1. Έτσι, οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο φως για τον δεύτερο κύκλο.

 Η σειρά έριξε αυλαία για φέτος με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η σεναριογράφος, Μαρία Γεωργιάδου, ετοιμάζει μια δυνατή συνέχεια. Μάλιστα, στο καστ έχουν ενταχθεί και πολλά ονόματα-έκπληξη, όπως ο Αλέξανδρος Σταύρου, ο Κώστας Φαλελάκης και η Δανάη Σκιάδη, αλλά και δύο νέα πρόσωπα, η Εριέττα Μανούρη και ο Εύθυμης Γεωργόπουλος.

 Οι χαρακτήρες που- ενσαρκώνουν οι τελευταίοι, μάλιστα, αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή των ηρώων.

 «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ»:

Μια νέα δραματική σειρά εποχής με δυνατά ονόματα επέλεξε να εντάξει στο πρόγραμμα του τη νέα σεζόν ο σταθμός. Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Μελίνα Τσαμπάνη, τη μουσική έχει γράψει ο Μίνως Μάτσας, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Γιάννη Στάνκογλου, Δημήτρη Γκοτσόπουλο, Λεωνίδα Κακούρη, Δανάη Μιχαλάκη, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννη Φερτή, Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργο Γεροντιδάκη, Χρήστο Πλαΐνη, Γιώργο Σουξέ, Θεοφάνια Παπαθωμά, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Ελένη Καρακάση, Θανάση Κουρλαμπά κ.ά.

 Σύμφωνα με την ιστορία, τρεις αδελφές έρχονται αντιμέτωπες με το σκληρό πρόσωπο της ζωής, καθώς μετά τον χαμό της μητέρας τους έχουν να αντιμετωπίσουν τον θάνατο του πατέρα τους. Η μεγαλύτερη κόρη αναγκάζεται να κάνει έναν γάμο με τον γιο του Δούκα για να σώσει τις αδελφές της και τίποτα δεν φαίνεται να προμηνύει όσα θα ακολουθήσουν...

 ALPHA  «ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ»:

Μια νέα δραματική σειρά, με έντονη πλοκή, θα κάνει πρεμιέρα με το νέο πρόγραμμα του ΑLPΗΑ, σε σενάριο Πα­ναγιώτη Ιωσηφέλλη, με πρωταγωνιστές τους Αντώνη Καρυστινό, Βάσω Λασκαράκη, Μάριο Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Γεράσιμο Γεννατά, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Ευγενία Σαμαρά, Νίκο Γαλανό, Μπέτυ Λιβανού, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Λένα Δροσάκη, Παναγιώτη Καρμάτη κι άλλους.

 Η ιστορία του «Έρωτα μετά» ξεκινά από ένα αυτοκινητικό ατύχημα... Στο αυτοκίνητο βρίσκονται μια γυναίκα και ένας άντρας. Ωστόσο, εκείνη μετά το ατύχημα εξαφανίζεται, ενώ αυτός πέφτει σε κώμα. Όταν το ατύχημα γίνεται γνω­στό, αποκαλύπτεται ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν εραστές! Η σει­ρά εκτυλίσσεται σε δύο εποχές. Σε αυτή της μυστικής σχέσης των δύο στο παρελθόν, αλλά και σε αυτή του δράματος των απατημένων συζύγων στο παρόν...

 «ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ»:

 Την τηλεοπτική μεταφορά του ομώ­νυμου βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη θα παρακολουθήσου­με προσεχώς στον ΑΙ-ΡΗΑ. Τη διασκευή του σεναρίου έχει ανα­λάβει η Ρένα Ρίγγα, ενώ το καστ απαρτίζεται από τους Μίρκα Παπακωνοταντίνου, Δημοσθένη Παπαδόπουλο, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρο Λαγούτη, Σοφία Βογίατζάκη, Λούκια Πιοτιόλα, Ρένο Ρώτα, Λαμπρινή Σκρέκα, Λουκά Ζήκο, Βερόνικα Ηλιο­πούλου, Λυδία Σγουράκη κ.ά.

 Σύμφωνα με την ιστορία, μία πα­ρέα παιδιών, τρία αγόρια και ένα κορίτσι, μεγαλώνουν μαζί και ανακαλύπτουν τη ζωή, τον έρωτα και την προδοσία. Οι αμαρτίες των παλιών αναγκάζουν τους νέους να παλέψουν με τους προ­σωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να βρουν την ευτυχία και να γνωρίσουν την αγάπη. Η μοίρα, όμως, δεν είναι εύκολη αντίπαλος: θα κάνουν λάθη, θα πληγωθούν και θα έρθουν αντιμέτω­ποι με την απώλεια και τον θάνατο...

 OPEN  «ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ»:

 Την τηλεοπτική μεταφορά του ιστορικού μυθιστορήματος του Χάρη Τσιρκινίδη σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη αναμένεται να δούμε στην έναρξη του νέου προγράμματος του ΟΡΕΝ. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Αργύρης Πανταζάρας, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Κοζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κ.ά.

 Στη δραματική σειρά θα παρακολουθήσουμε να ξετυλίγεται το χρονικό της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, μέσα από μία ερωτική ιστορία που υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Αυτό που φιλοδοξεί να πετύχει π σειρά είναι να προσεγγίσει τα σημαντικά γεγονότα μέσα από την καθημερινότητα των ηρώων, χωρίς να δείχνουν μεγάλες μάχες, σκοτωμούς κ.ά., αλλά τις επιπτώσεις αυτής της βαρβαρότητας στην ίδια τη ζωή. Μέσα από τον έρωτα, την οικογένεια, τις σχέσεις να κάνουμε ένα ιστορικό ταξίδι στην πολυτάραχη-αυτή περίοδο.

 Όπως όλα δείχνουν λοιπόν οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι αποφασισμένοι να παρουσιάσουν αξιόλογες σειρές και να κρατήσουν συντροφιά στο κοινό με ποικιλία προγραμμάτων!

Πηγή: Mytv

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η σειρα που οπως δειχνει θα αξιζει φετος ειναι το Κοκκινο ποταμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστευω με το χερι στην καρδιά οτι και οι εξι θα ειναι υπεροχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι....ναι δεν ξερουμε ποια να πρωτοδουμε....😀😀😀😀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !