Αποκαλυπτικό: Ο λόγος που οι «Άγριες Μέλισσες» κλειδώνουν στις 11 το βράδυ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
12

Πριν λίγες μέρες σας είχαμε γράψει πως στον ΑΝΤ1 υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια για το ποια θα είναι η ζώνη στην οποία θα προβάλλονται οι "Άγριες Μέλισσες". Το ένα ήταν δύο φορές την εβδομάδα με διπλά επεισόδια στο 9 με 11 ή στο 10 με 12 και το δεύτερο με 4 επεισόδια στο slot 11-12.

Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν να επικρατεί το δεύτερο σενάριο, καθώς το νέο σήριαλ εποχής του ΑΝΤ1 έχει αρκετά σκληρές σκηνές με πολύ αίμα, κάτι που θα δυσκόλευε την προβολή του σε ώρα που παρακολουθείται έντονα από παιδιά.

Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα στο 9 με 10 θα βλέπουμε το "Αν ήμουν πλούσιος" και στο 10 με 11 τις σειρές "Πέτα τη Φριτέζα" και "Μην ψαρώνεις".

Όλα αυτά από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη, καθώς τις Παρασκευές θα βλέπουμε θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή, μέχρι τον Γενάρη να ξεκινήσει η νέα εκπομπή του ηθοποιού, αλλά και η επιστροφή της σειράς "Το Καφέ της Χαράς". 

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στις 11!!!!!;;;;;; Δηλαδη με τις καθυστερήσεις θα ξεκινά 11:15. Αντ1 άντε γεια!! Κρίμα και την περίμενα πως και πως. Δεν μπορούσαν στις 10-11 ή έστω 10-12; Να μην περιμένουν καλά νούμερα στον αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To 11 που γράφω είναι συμβολικό. Συγκεκριμένα, θα ξεκινά 10.45

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά ειναι 10 45 η Σειρα είναι απαραίτητη η κάλυτερη ώρα θα είναι αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιά η διαφορά 11-12 με 10-12; Αν έχει όντως σκληρές σκηνές καλύτερα να πάει στο 11-12 ή 10.45-11.45. Δεν βρίσκω όμως το λόγο να προδικάζουμε από τώρα τη σειρά που φαίνεται ότι φέτος θα είναι ο,τι καλύτερο θα έχει η Ελληνική τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλιτωνει και τον ανταγωνισμο απο next top model αλλα και απο τις 8 λεξεις που φανταζομαι θα παιζονται νωριτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κανουν ρε!! Τι 11 θα πατωσει και δεν παιζει καν να βγαλει τα λεφτα της... κριμα ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kati mou leei oti den glitwnei h seira ton antagwnismo (GNTM, 8 lexeis ktl), alla o antagwnismos thn seira auth kai o nown noeito.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3:16 τι ειπες ρε πωωω ατακαρα χαχαχα εχετε ξεφυγει μερικοί εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά. Γιατί δηλαδή απαγορεύεται μια σειρά να παίζεται στις 11; Λογικά θα ταιριάζει καλύτερα σε εκείνη την ώρα. Τι να βάλουν δηλαδή οικογενειακές κωμωδίες στις 11; Και αν καποιοι όντως δεν μπορούν εκείνη την ώρα, υπάρχει και το webtv για αυτόν τον λόγο. Κουλαρετε. Κάποιοι αγχωνόμαστε περισσότερο για το αν θα κάνει καλά νούμερα παρά για το αν θα το βλέπετε. Πάντως και γω πιστεύω ότι η σειρά θα είναι πολύ καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ταν παντως ωραια ιδεα απο Γεναρη τις Παρασκευες μετα το καφε της Χαρας να βαλουν Still standing special 30s edition. Καλεσμενοι απο παλιοτερες σειρες και εκπομπες του σταθμου που παιζουν για φιλανθρωπικο σκοπο ενω ενδιαμεσα θυμουνται με βιντεο κτλ διαφορα παρασκηνια απο το παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4:29 μπορεί και να το κάνουν και με το Dtill Standing και με το Ρουκ Ζουκ αφού ο Αντ1 κλείνει 30 χρόνια το ίδιο και το Μέγκα θα έκλεινε αλλά κάποιοι φρόντισαν να μην γίνει αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανωνυμε 4.29
    Εσυ δικιο εχεις,αυτοι θα το κάνουν όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !