οι νέες μεξικάνικες σειρές που έρχονται στο ΜακεδονίαTV!

8

Το ΜακεδονίαTV (δυστυχώς)είναι το μόνο ελληνικό κανάλι που εξακολουθεί να στηρίζει και να προβάλλει λατινοαμερικανικές σειρές,σχεδόν πάντα φροντίζει να υπάρχει τουλάχιστον μια τέτοιου είδους σειρά στο προγραμμά του και στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζεται να φέρει δυο ακόμα χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας τους,ξέρουμε ότι θα γίνει κάπου μέσα στον Ιούλιο.
Τι υπόθεση έχουν όμως οι δύο σειρές;

La Patrona(ελλ.μετάφραση Το αφεντικό)

Η Γκαμπριέλα Σουάρες είναι η μόνη γυναίκα που εργάζεται σε ορυχείο χρυσού που δίνει ζωή στην πόλη του Σαν Πέδρο Ντε Όρο. Η Γκαμπριέλα είναι η κόρη του "Τίγρε" Σουάρες που είναι ο πιο έμπειρος στο χώρο εξόρυξης χρυσού, αλλά είναι μια ανύπαντρη μητέρα και υποφέρει από τις κοροϊδίες μερικών ανθρακωρύχων.
Όταν ήταν δεκαέξι, η Γκαμπριέλα ήταν φίλη, με τον νεότερο γιο της Αντόνια Γκέρα. Η Γκαμπριέλα δεν δεχόταν να έχουν σχέση και ο Φερνάντο την βίασε. Η Γκαμπριέλα δεν μπορούσε να πει ποιος είναι ο βιαστή της, αν και κατά βάθος πάντα τον θεωρούσε ύποπτο. Τότε ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος από το βιασμό, φεύγει και πηγαίνει σε ένα άλλο χωριό στο σπίτι μιας θείας της.
Όταν επέστρεψε στο Σαν Πέδρο, μετά από δύο χρόνια, είπε ο πατέρας του παιδιού της ήταν κάποιος που την είχε εξαπατήσει, αφήνοντας την έγκυο και εξαφανίστηκε. Ο γιος της Νταβίδ υποφέρει στο σχολείο από τα πειράγματα των παιδιών των ανθρακωρύχων. Ο νονός και προστάτης της Γκαμπριέλα, Μαρσέλο Βιδάλ, είναι ο ιδιοκτήτης της πλειοψηφίας του ορυχείου μέχρι να πεθάνει.
Οι περισσότερες από τις μετοχές γίνονται ιδιοκτησία της συζύγου του, Αντόνια Γκέρα, ενώ σύντομα γνωρίζουν ποιος προκάλεσε τον θάνατο του, καθώς και του προηγούμενου σύζυγος της, μέχρι να λάβει την πλειοψηφία των μετοχών του ορυχείου.
"Το αφεντικό", όπως αποκαλούν την Αντόνια είναι μια τρομερή γυναίκα που στέλνει σκοπίμως, τον πρωτότοκο γιο της Αλεχάντρο Μπελτράν να αναλάβει το ορυχείο. Ο Αλεχάντρο είναι ένας απλός άνθρωπος, και δεν του αρέσει να είναι κοντά στη μητέρα του και τον αδελφό του, αλλά αποδέχεται προς στιγμήν τη διεύθυνση του ορυχείου, για να αποτρέψει να βυθιστεί στα χέρια του, αδελφού του Φερνάντο που είναι αλκοολικός και αχάριστος.
Η συνάντηση του Αλεχάντρο και της Γκαμπριέλα πρόκειται να είναι διαδοχικά συγκρούσιμη και η έλξη κατέληξε σε δημιουργία ενός ειδυλλίου που συγκρούεται με τα σχέδια αρκετών ανθρώπων οι οποίοι θα αντιταχθούν σε αυτή τη σχέση, κυρίως της Αντόνια Γκέρα και της Ιρένε Μοντεμάρ.
Ο Τίγρε μέσα σε μια σπηλιά ανακάλυψε μια φλέβα χρυσού. Αυτά τα εδάφη που ανήκουν σε αυτόν και την Γκαμπριέλα. Το μέρος είναι φαράγγι γνωστό ως "Ελ Τσαμούκο" και αποτελεί ένα μέρος όπου, σύμφωνα με το μύθο, εμφανίζεται ο διάβολος. Η Αντόνια και οι συνεργοί της, φιλόδοξοι για τον χρυσό, και η Ιρένε κλέβει την αγάπη του Αλεχάντρο από την Γκαμπριέλα, συνωμότησαν για να καταστρέψουν αυτή και τον Τίγρε.
Θα κατηγορηθεί για την έκρηξη στο ορυχείο αλλά και τον θάνατο των ανθρακωρύχων, του Φερνάντο αλλά και του ίδιου του πατέρα της, αν και η Αντόνια αποτελεί τον πραγματικό ένοχο. Την κλειδώνουν σε ένα τρελοκομείο, εκεί την κακοποιούν και την βασανίζουν.
Μετά από κάποια χρόνια στο τρελοκομείο αυτό,ξεσπά πυρκαγιά κι ενώ όλοι θεωρούν πως η Γκαμπριέλα κάηκε ζωντανή,εκείνη στην πραγματικότητα κατάφερε να ξεφύγει και διαφεύγει στο εξωτερικό...
Τα χρόνια περνούν ξανά κι η Γκαμπριέλα,επιστρέφει στο Μεξικό,με άλλο όνομα και ταυτότητα και αποφασισμένοι να εκδικηθεί μέχρι θανάτου,όσους την πόνεσαν!

Santa Diabla(ελλ.μετάφραση Άγιος διάβολος

Η ιστορία της Σάντα Μαρτίνεζ (Gaby Espino), μιας γυναίκας που θέλει να εκδικηθεί τον θάνατο του συζύγου της Γουίλυ. Ο Γουίλυ προσλαμβάνεται ως καθηγητής μουσικής για την Ντανιέλα Κάνιο, την εγγονή ενός πολύ σημαντικού δικηγόρου. Η Σάντα και ο Γουίλυ είναι κατενθουσιασμένοι επειδή είναι εξαιρετική ευκαιρία για εκείνον. Η μητέρα της Ντανιέλα όμως, η Μπάρμπαρα, συνεχώς φλερτάρει με τον Γουίλυ κάτι που κάνει δύσκολη την κατάσταση. Επίσης, ο Γουίλυ ανακαλύπτει πως η Ντανιέλα κάνει χρήση ναρκωτικών. Τότε και οι δύο αποφασίζουν να τον κατηγορήσουν πως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά την μικρή και καταφέρνουν να τον κλείσουν στη φυλακή και μετά διατάζουν να δολοφονηθεί. Η Σάντα συντετριμμένη αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Σχεδιάζει να παντρευτεί τον Ουμπέρτο (Carlos Ponce), αδελφό της Μπάρμπαρα ώστε να καταστρέψει την οικογένεια Κάνιο αλλά ερωτεύεται τον Σαντιάγο, τον αδελφό του Ουμπέρτο. Τελικά όμως ποιος είναι ο επικίνδυνος αδελφός, ο Ουμπέρτο ή ο Σαντιάγο;

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο στο Μακεδονία μας!!. Εδώ και πολλά χρόνια προβάλλει λατιν σειρές και τις χάνω με τίποτα. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κανάλια ΑΝΤ1 , ALPHA , STAR , SKAI που έχουν δώσει απλόχερα ώρες από το πρόγραμμα στις τούρκικες σειρές τόσα χρόνια. Ελπίζω να μείνει έτσι για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το la patrona είναι δεύτερη φορά που έρχεται στην χώρα μας είχε έρθει και πριν 5 χρόνια από την συχνότητα του Α αλλά κόπηκε απότομα και δεύτερον και ο Άλφα προβάλλει τώρα το Total Dreàmer τα μεσημέρια που επίσης είχε αγοράσει ο Α έδειξε λίγο και κόπηκε και το ξαναεπανεφερε φέτος το καλοκαίρι στις 13:00 το μεσημέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το TV Μακεδονία κάνει φοβερές επιλογές που οι "μεγάλοι" δεν τολμούν. Θα τα καταφέρουν και χωρίς Acun είμαι σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμα ειναι να τις δειχνουν μεταγλωττισμενες τις χαραμιζουν τις σειρες,καλυτερα να μην τις δειχνουν καθολου.Δεν καταλαβαινω γιατι στην ελλαδα που ειναι μια χωρα οπου ο υποτιτλισμος ειναι απειρως προτιμοτερος απο την μεταγλωττιση για καθε περιπτωση εκτος παιδικου προγραμματος,τα καναλια επιμενουν εμμονικα να μεταγλωττιζουν τις μεξικανικες σειρες.Τα ισπανικα ειναι ωραια γλωσσα,γιατι να μην την ακουμε,εδω ακουμε τα τουρκικα που ειναι απο τις πιο κακοηχες γλωσσες που υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5:48 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τα τούρκικα δεν μεταγλωττίζονται γιατί τους το απαγορέουν λες και εμείς είμαστε χαζοί και θα κάτσουμε να μάθουμε την αηδιαστική τους γλώσσα. Αλλά φίλε μου η Έλλαδα είναι από τις μόνες χώρες που τα μεγάλα κανάλια δεν προβάλλουν ούτε μία λάτιν σειρά. Πάλι καλά που υπάρχει και το Μακεδονία έστω και μεταγλωττισμένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η μεταγλώττιση δεν αρέσει καθόλου είναι ξεπερασμένη. όμως τα μεξικάνικα πολύ ανώτερα από τα τούρκικα και τα σημερινά ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν μπορείτε στο tvnea βάλτε και τις τηλεθεάσεις των σειρών του m.tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ 5:48, το ξέρω, είναι χαζό αυτό που κάνουν με τις λατινοαμερικάνικες τηλενουβέλες, αλλά έχω μεγαλώσει με αυτές τις μεταγλωττίσεις και σπάω λίγη πλάκα. Όσο για τα Τούρκικα, φυσικά δεν μπορώ να ακούω αυτή την ενοχλητική γλώσσα, και τις άναρθρες κραυγές του προέδρου της γείτονος χώρας όταν παρακολουθώ τα δελτία ειδήσεων, και ένας άλλος λόγος είναι ότι αγαπώ και υπερασπίζομαι τον τόπο δικό μου τόπο, και θα έπρεπε κάποιοι να τον σέβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !