Οργή: Διαβάστε τη συγκλονιστική συνέχεια πριν προβληθεί στην TV!

0


Στα νέα επεισόδια ο Οδυσσέας καταφέρνει και εκδικείται τον Παύλο για τη ζωή που του έκλεψε. Παράλληλα, η υγεία της Έλσας επιδεινώνεται ραγδαία και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 Ο Οδυσσέας είδε τη ζωή του να αλλάζει δραματικά και άνθρωποι δικοί του να τον προδίδουν. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως εκείνος όχι μόνο ζει, αλλά με ένα ευφυές σχέδιο του Σάιντ θα επιστρέψει και θα τους εκδικηθεί όλους, Όπως θα δούμε στο επόμενα επεισόδια, έχοντας στο πλευρό του την 'Ολγα, μπαίνει στο χειρουργείο για την αλλαγή προσώπου.

 Η εγχείρηση στέφεται από επιτυχία και στη συνέχεια το κορίτσι του παραδίδει τη νέα του ταυτότητα, η οποίο φέρει το όνομα Αντρέας Δημάδης. Όπως του επισημαίνει, έτσι πρέπει να συστήνεται.

 Μερικούς μήνες μετά ο Αντρέας φτάνει στην Κύπρο και είναι έτοιμος να βρει έναν τρόπο να μπει στη ζωή όλων. Αρχίζει παρακολουθώντας τη Μαρίνα. Τη βλέπει μαζί με τον Παύλο και συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του τον πρόδωσε. Τότε, αποφασίζει να γίνει η σκιά του και σύντομα ανακαλύπτει κάποιες κινήσεις του, όπως τη στενή επαφή που έχει με την Τατιάνα. Κι ενώ η τελευταία έχει καταφέρει να πάρει στο όνομα της το 50% του μπαρ του Λεωνίδα, στη συνέχεια ζητάει περισσότερα λεφτά για να κρατήσει κλειστό το στόμα της για όσα έχει κάνει.

Πηγή:Mytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !