«Κράτα μου το χέρι: Διαβάστε τη συνέχεια πριν παιχτεί στην TV

0
Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Τζενκ δεν αφήνει μόνη της την Αζρά αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα μπορέσουν η Αζρά και ο Τζενκ, που ξεκινούν να βρουν το Μερτ, να πετύχουν το στόχο τους και να σμίξουν μαζί του; Η επίθεση του Τζενκ σε έναν εργαζόμενο της εταιρείας, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα. Κι ενώ η Σεράπ δεν θέλει να ακουστεί το γεγονός που συνέβη, ο Αζμί εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Όταν ένας στιγμιαίος θυμός του Τζενκ γίνεται αιτία να έρθει αντιμέτωπος την κυρία Φεριντέ, το σχοινί ανάμεσα σε γιαγιά και εγγονό τεντώνει για τα καλά.

Τρίτη 9 Ιουλίου – Επεισόδιο 8 Ενώ η Αζρά αγωνίζεται για τον αδελφό της, η κυρία Φεριντέ που ανησυχεί για την οικογένειά της, έχει ένα σχέδιο για την Αζρά. Θα μπορέσει η Αζρά να βγει αλώβητη από τη δοκιμασία που έχει ετοιμάσει για εκείνη η κυρία Φεριντέ; Η Τζανσού καλεί τον Τζενκ στα γενέθλιά της, με σκοπό να του εκφράσει πλέον τα αισθήματά της. Όμως το πλησίασμα του Τζενκ με την Αζρά και ο χρόνος που περνά μαζί της γίνεται ο λόγος να ξεχάσει ο Τζενκ τα γενέθλια της Τζανσού.

Τετάρτη 10 Ιουλίου – Επεισόδιο 9 Η Τζανσού υποπτεύεται ότι κάποια άλλη υπάρχει στη ζωή του Τζενκ και, όταν πηγαίνει να μιλήσει με τον Ταρίκ, έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη. Ο Τζενκ, βλέποντας την Αζρά στο σπίτι του Ταρίκ, δεν πιστεύει στα μάτια του. Χωρίς αμφιβολία τα αισθήματά του τον εμποδίζουν να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Η Αζρά μαθαίνει για τη συμφωνία που έχει γίνει ανάμεσα στον Τζενκ και στον Ταρίκ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Αζρά να βγει από τη ζωή και των δύο.

Πέμπτη 11 Ιουλίου – Επεισόδιο 10 Όταν η Σουμρού βρίσκει τον Μερτ, αυτό θα γίνει αιτία να πάρει η Σουμρού την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της. Η απόφαση αυτή θα οδηγήσει τη Σουμρού σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Η Φεριντέ βάζει τέλος σε όλα όσα συμβαίνουν, αφότου ο Τζενκ ξεφεύγει από τα χέρια της. Ανακοινώνει στην Αζρά την απόφαση που πήρε με τη στήριξη της Χουσνιγιέ. Αυτή η απόφαση θα επηρεάσει όλη την οικογένεια Τσελέν.

Παρασκευή 12 Ιουλίου – Επεισόδιο 11 Μέσα από τις αποφάσεις που έχει πάρει η Αζρά απέναντι στα προβλήματα που την ακολουθούν κατά πόδας, προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να σμίξει ξανά με τον Μερτ. Ο Τζενκ και η Αζρά έρχονται αντιμέτωποι όταν όλη η περιουσία της κυρίας Φεριντέ περιέρχεται στα χέρια της Αζρά. Ο Τζενκ πιστεύει ότι η Αζρά του έχει στήσει παιχνίδι και είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην Αμερική. Όμως, ένα άσχημο νέο που θα τον κρατήσει στη χώρα, δίνει ξαφνικά τη δυνατότητα να μπουν τα πάντα στη θέση τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !