Νέα ονόματα που θα ζητούν...room service!

8
Την επόμενη βδομάδα ξεκινούν τα γυρίσματα με σκοπό το... τηλεοπτικό ξενοδοχείο να υποδεχτεί τους τηλεθεατές για να τους κάνει να γελάσουν και να περάσουν καλά.


 Την καινούργια σεζόν ο Αλέξανδρος Ρήγας θα υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία σε μία από τις καινούργιες σειρές του ΣΚΑΪ, τη «Room Service, πλιζ» με τις ιστορίες του να ξετυλίγονται σε ένα ξενοδοχείο, το «Alexander Hotel».

 Στο επίκεντρο της ιστορίας το μόνιμο προσωπικό του που όπως πρώτα αναφέραμε στο Newsit.gr θα υποδυθούν πρόσωπα έκπληξη, όπως η Βαλέρια Κουρούπη, Ησαΐας Ματιάμπα και Κώστας Καραφώτης, ενώ το ρόλο του θρησκόληπτου και συντηρητικού διευθυντή του ξενοδοχείου (Τάσος Τσαγανέας), θα ερμηνεύσει ο Αλέξανδρος Ρήγας.

 Σήμερα λοιπόν θα σας αποκαλύψουμε τρεις ακόμα γνωστούς ηθοποιούς που έκλεισαν να ενσαρκώσουν βασικούς ήρωες στην καινούργια κωμική σειρά.

 Κατ’ αρχάς λοιπόν θα είναι ο Παντελής Καναράκης που θα ενσαρκώσει τον «Ιγνάτιο», ο οποίος είναι ο γιος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου και είναι ένας άνθρωπος που έχει ελάχιστη… επικοινωνία με την πραγματικότητα!

 Βασικό ρόλο κρατά και η Κωνσταντία Χριστοφορίδου που ως «Λουκία Γεροβασίλη» εργάζεται στο ξενοδοχείο ως υπεύθυνη λογιστηρίου. Η ηρωίδα λατρεύει τον άντρα της, αλλά… και κάθε άντρα εν γένει. Σεξομανής, προκλητική, καλλιεργημένη, χαίρεται χωρίς ενοχές το σεξ και μότο της είναι «Νύχτα χωρίς σεξ, χαμένη νύχτα».

 Τον έναν από τους δύο σεκιούριτι του ξενοδοχείου, τον «Στρατή», θα ενσαρκώσει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Πρόκειται για έναν συνταξιούχο αστυνομικό που είναι ειλικρινής, πρόσχαρος αλλά ζει έναν απελπισμένο έρωτα για τη «Ντόρα» την προϊσταμένη του προσωπικού του ξενοδοχείου.

 Εκτός όμως από το μόνιμο προσωπικό στο «Alexander Hotel» θα βρεθούν και διάφοροι… ιδιόρρυθμοι πελάτες, που θα προκαλέσουν πολλές κωμικές καταστάσεις. Σε guest ρόλους λοιπόν θα δούμε πολλούς γνωστούς κι αγαπημένους ηθοποιούς, όπως τoν Παύλο Χαϊκάλη και τη Μπέσσυ Μάλφα.

Ο κατάλογος με τους guest ηθοποιούς -… αλλά όχι μόνο!- είναι μεγάλος και την επόμενη βδομάδα οι κάμερες πιάνουν δουλειά αφού η νέα κωμική σειρά «Room Service, πλιζ» με την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις αρχές της καινούργιας σεζόν…!

Πηγή: Melas blog

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συνοψιζοντας δηλαδη υπαρχει Ζαφολιας,Κατσιφαρας,Καλλιτση...χαχα.Καλά ονοματα αλλά Κουρουπη και Ιατροπουλος που κολλάνε;Εν τω μεταξυ ετσι οπως ακουγεται η Κωνσταντια Χριστοφοριδου δεν απεχει και πολύ απο τον προηγουμενο ρόλο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Καναρακης δεν φαινεται να απεχει και πολύ απο τον Κατσιφαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διαβάζοντας τους χαρακτήρες κάνει μπαμ ότι ο Ρήγας είναι από πίσω. και κουίζ να μας βάζατε και να μας λέγατε να βρούμε εμείς ποιος τους έγραψε όλοι όσοι έχουμε δει ένα δικό του έργο θα λέγαμε το όνομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ισχυει αλλά δεν ειναι ντε και καλά ασχημο αυτο.Ειναι ο τρόπος που γραφει αυτος,τωρα τόσο ίδιος;Ε όλοι οι σεναριογραφοι,συγγραφεις με παρομοιο τροπο γραφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρα θα δούμε τη Λιλίκα Καλλίτση χρεη στο ΙΚΑ 3,5 χρόνια ξανά . Γιατί το ίδιο ήταν και στους στάβλους. Καναρακης θεός επίσης. Μακάρι να μην είναι μπαρουφα σαν τις τρίχες και να μην γκαριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε ναι κάπως ετσι,που το κακό;Και ο Καναρακης ηταν στους Σταβλους.Το να μην γκαριζουν δεν εχει σχεση με το αν ειναι καλή μια σειρά θεωρω.Επιπλεον μοτιβο,στυλ του Ρηγα ειναι να φωναζουν συνηθως(εχει πει πως θεωρει οτι δινει νευρο στην κωμωδια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Τριχες δεν πηγαν καλά οχι επειδη φωναζαν αλλά επειδη ο Ρηγας ειχε την ανοητη ιδεα να βαλει πρωταγωνιστες τον Μουτσινα και την Ανδριτσου....Και το υπολοιπο καστ να απαρτιζεται απο Βλοντακη κλπ....Πως να πηγαινε καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να σας πω παιδιά προσωπικές απόψεις είναι αυτές εμένα δε μαρεσει πλέον να γκαριζουν στα έργα. Εκτός αν δεν είναι καλοί οι ηθοποιοί πχ τρίχες και δε μαρεσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !