ΣΚΑΙ: Τα τηλεπαιχνίδια,ο Μουτσινάς και η prime time...

1



Καταφέρνει να τραβά το ενδιαφέρον και να θεωρείται ως ένας από τους πολλά υποσχόμενους παίκτες του τηλεοπτικού τοπίου τη νέα χρονιά. Ο Σκάι φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα γεμάτο και πλούσιο πρόγραμμα για τη νέα σεζόν… που θα τα έχει όλα!

 Χαρακτηριστικά, εκτός της πρωινής ενημερωτικής ζώνης που θα συνεχίσει να περιλαμβάνει το «Σήμερα» και τους «Αταίριαστους», πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα που θα βγαίνει στον αέρα στις 12.00. Με πιθανό τίτλο «Όλοι στον Σκάι» και συνεργάτες τους Ελένη Τσολάκη, Δημήτρη Παπανώτα, Κατερίνα Γκαγκάκη και Κάλια Ελευθερίου, ο παρουσιαστής θα προσπαθήσει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με ένα infotainment πρότζεκτ.

 Ιδιαίτερη αίσθηση θα προκαλέσει και η μεσημεριανή ζώνη με τη νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ο παρουσιαστής, αν και είχε για ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με το σταθμό, δέχτηκε πρόταση από το Σκάι, στην οποία είπε ναι κι έτσι θα κρατά μεσημεριανή συντροφιά… από τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου.

 Στην απογευματινή ζώνη πιθανότατα θα προστεθεί και το τηλεπαιχνίδι «Guess my age», με παρουσιαστή επίσης τον Γιώργο Λιάγκα. Οι παίκτες θα πρέπει να μαντεύουν την ηλικία 7 αγνώστων, ενώ ο νικητής θα μπορεί να κερδίζει μέχρι και 50.000 ευρώ.

 Μεγάλο ερωτηματικό για την εν λόγω ζώνη είναι το τι θα γίνει με το «My style rocks». Μετά το νέο deal Σκάι και Ιλιτζαλί, οι ιθύνοντες επιθυμούν να το εντάξουν στο πρόγραμμά τους, αλλά το θέμα είναι σε ποια ζώνη θα «χωρέσει» το εν λόγω πρότζεκτ. Ενδεχομένως, να μεταφερθεί στις αρχές του 2020, όπως και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

 Όσον αφορά στην Τατιάνα Στεφανίδου; Η αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού θα συνεχίσει στο κανάλι του Φαλήρου, αλλά πιθανότατα από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

 Prime time με «Voice», «Boom» και σειρές.

  Σαν βόμβα έσκασε εδώ και λίγες ημέρες, η είδηση ότι ο Σκάι συνεχίζει κανονικά τη συνεργασία του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία παραγωγής Talpa Media, που έχει τα δικαιώματα του «Voice» παρά το ότι τα έχει δώσει για διαχείριση στον Τούρκο παραγωγό, αποφάσισε ότι το εν λόγω πρότζεκτ πρέπει να προβληθεί από το Σκάι. Έτσι, Γιώργος Καπουτζίδης και Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας θα κρατούν παρέα στο κοινό… έτοιμοι για την κορυφή.

 Τα στελέχη, όμως, έχουν αποφασίσει να βγει στον αέρα και το τηλεπαιχνίδι «Boom». Δυο ομάδες διαγωνίζονται με σκοπό να απενεργοποιήσουν, όσο το δυνατό περισσότερες «βόμβες» και να κερδίζουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Οι παίκτες φορώντας προστατευτικά γυαλιά καλούνται σε περιορισμένο χρόνο να βρουν τη σωστή απάντηση κόβοντας καλώδια, ώστε να απενεργοποιήσουν τη «βόμβα». Εάν κόψουν το λάθος καλώδια, η «βόμβα» εκρήγνυται. Η ομάδα που θα καταφέρει να απενεργοποιήσει τις περισσότερες «βόμβες» έχει την ευκαιρία να παίξει στον τελικό γύρο και να κερδίσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

 Ένας, ωστόσο, από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος θα είναι και οι σειρές. Από το Σκάι θα βγουν στον αέρα τα νέα επεισόδια του «Λόγω Τιμής», της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, αλλά και οι «8 Λέξεις» που φέρουν την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου.

 Το τελευταίο δίδυμο θα βγάλει στον αέρα, από τις αρχές του 2020, ένα ακόμη σίριαλ ενώ έχει γίνει γνωστό και το ότι θα προβληθεί το «Room Service, πλιζ» του Αλέξανδρου Ρήγα. Ακόμη, οι άνθρωποι του Σκάι έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα της σειράς «Πολυκατοικία», που είχε προβληθεί από το Mega.

Πηγή: Reader

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Νίκος Μουτσινάς θα συνεχίσει με το Για την Παρέα αφού στο Ινστα του λέει Για την Παρέα από Σεπτέμβριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !