Οριστικό! Εκτος OPEN ο Μουτσινάς...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Έγιναν προσπάθειες, αλλά τελικά η συνεργασία τελικά δεν θα συνεχιστεί. Αναφέρομαι στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος τελικά είναι οριστικό πως δεν θα παραμείνει στο Open.

Μάλιστα, ισχύει η πληροφορία πως η ρήτρα στο συμβολαίου του θα πληρωθεί από τον ΣΚΑΙ, καθώς το κανάλι του Φαλήρου τον θέλει πάρα πολύ.  Ο Νίκος Κάλης έκανε ότι μπορούσε να πείσει τον παρουσιαστή να μην αποχωρήσει, αλλά εκείνος φαίνεται πως τα είχε βρει με τον ανταγωνισμό προτού αναλάβει καθήκοντα ο νέος διευθυντής προγράμματος.


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια επιτυχία και πήραν ξανά τα μυαλά του αέρα. Ο πιο αλαζόνας, επαρμένος που έχει περάσει ποτέ από την τηλεόραση. Πούλησε το κανάλι που τον αναγέννησε για μερικά κατοστάρικα παραπάνω. Σιχαμερος. Μακάρι μα παγώσει του χρόνου να μπει επιτέλους στην αφάνεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα... Πούλησε το κανάλι που τον μάζεψε οταν τον έδιωξε ο αντ1 και του έδωσε το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει στην εκπομπή του... Με τα 20αρια καβάλησε το καλάμι... Βέβαια μην του στοιχίσει η μεταγραφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μουτσινάς πήγε στο Όπεν γιατί του υποσχέθηκαν και τον Αδύναμο Κρίκο. Εφόσον το Όπεν δεν τήρησε την υπόσχεση,και αφού ο Σκάι δίνει πάρα πολλά λεφτά,γιατί να μη πάει?? Το κοινό του θα τον ακολουθήσει ακόμα και αν πάει στο κανάλι του Μαρινάκη,που λέει ο λόγος. Μερικοί έχετε λυσσαξει με την επιτυχία του. (Προφανώς Δεν αναφέρομαι στον συντάκτη του παρόντος κειμένου,αλλά στους κακεντρεχεις σχολιαστές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο νικος οπου και να παει κανοντας αυτο το concept θα εχει επιτυχια γιατι του ταιριαζει

    ειναι οαση το μεσημερι να βλεπεις αυτον τον ανθρωπο να καυτηριαζει με το δικο του μοναδικο τροπο τα ευτραπελα της ελληνικης τηλεορασης

    το οπεν του υποσχεθηκε τον αδυναμο κρικο,ολοι το ξερουμε αυτο και δε του τον εδωσε
    θα ηταν φοβερος και σε αυτο το κονσεπτ,το εχει το βιτριολικο χιουμορ που χρειαζεται η συγκεκριμενη εκπομπη

    οποτε του χρονου θα συντονιζομαστε στο σκαι τα μεσημερια
    και οσο αφορα τα λεφτα και τα νουμερα τηλεθεασης που λενε κακεντρεχη σχολια να θυμισουμε οτι ο νικος τιμαει τα συμβολαια του σε οποιο καναλι και να ηταν,ειτε αυτο λεγεται αντ1 ειτε αλφα και δεν εφευγε για ψυλλου πηδημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !