Στις εγκαταστάσεις του OPEN για έξι ώρες χθες, ο Ιβάν Σαββίδης. Τι συζητήθηκε;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Έξι ολόκληρες ώρες παρέμεινε εντός των κτιρίων του Ομίλου του και είχε συναντήσεις σε πολύ φιλικό και όμορφο κλίμα, με όλους τους επικεφαλής των τμημάτων του.

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του τόσο στην επένδυσή του στα Media, όσο και στη νέα στελεχική ομάδα που διαμορφώθηκε με την επικεφαλής πλέον του καναλιού Κική Σιλβεστριάδου (ιδιαίτερα πετυχημένο τεχνοκρατικό στέλεχος που προέρχεται από τα επιτελικά στελέχη του Mega) και τον Νίκο Κάλη που ανέλαβε πρόσφατα τη Διεύθυνση προγράμματος.

Όπως λέει το ρεπορτάζ μας, ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε πως η στήριξή του θα φανεί εμπράκτως και στην οικονομική ενίσχυση του καναλιού τόσο για την κάλυψη των αναγκών και των εκκρεμοτήτων –αν και όπου υπάρχουν- όσο και στην ανάπτυξη του νέου προγράμματος.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε και στη συνάντηση που είχε κατ’ ιδίαν και κεκλεισμένων των θυρών με τον Διευθυντή Ενημέρωσης Δημήτρη Μιχαλέλη, τον οποίο στηρίζει απόλυτα ο ιδιοκτήτης του καναλιού, κάνοντας έναν απολογισμό στα πεπραγμένα ως τώρα αλλά και συζητώντας τα σχέδια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αυτό που ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης, που ο ίδιος έχει μάθει να κάνει «πρωταθλητισμό» με ό,τι κι αν έχει καταπιαστεί, από τα στελέχη του και ιδιαίτερα από τον τομέα της ενημέρωσης είναι το OPEN να είναι της ίδιας φιλοσοφίας. Να παίζει, δηλαδή καθοριστικό ρόλο στο τηλεοπτικό τοπίο και να κατακτήσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

Ακόμη, ζήτησε απ' όλους να κινηθούν σε αυτό που ο ίδιος ο τίτλος του καναλιού OPEN BEYOND σε προδιαθέτει, δηλαδή, καινοτόμο πρόγραμμα και νέες τεχνολογίες με ανοιχτό πνεύμα και ομαδικότητα.

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !