Τα έσπασαν Μουτσινάς και OPEN...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Το μόνο… αγκάθι είναι ότι το συμβόλαιο  που είχε υπογράψει είναι «διετές και αποκλειστικό» όπως είχε ενημερώσει πέρυσι ο σταθμός της Παιανίας με ανακοίνωσή του. Ωστόσο μετά την ομολογουμένως καλή πορεία της εκπομπής του «Για την παρέα» στους πίνακες τηλεθέασης οι «μνηστήρες» είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα προκειμένου να τον εντάξουν στο πρόγραμμά τους. 

Σύμφωνα μάλιστα με  πληροφορίες,  χθες ο Νίκος Μουτσινάς συναντήθηκε με τον… άτυπα ακόμα νέο διευθυντή προγράμματος Νίκο Κάλη και η οποία… δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα να θεωρείται οριστικό το «διαζύγιο». Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρω ότι από πέρυσι η τότε διοίκηση του OPEN είχε υποσχεθεί στον παρουσιαστή πως εκτός από την εκπομπή «Για την παρέα» τη δεύτερη σεζόν θα παρουσίαζε και το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύνατος κρίκος» αλλά όπως φαίνεται αυτό… ματαιώθηκε δυσαρεστώντας τον Μουτσινά. 

Τώρα όσον αφορά το… νέο σπίτι του, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις με στελέχη του ΣΚΑΪ προκειμένου να συνεργαστεί μαζί τους την επόμενη σεζόν, αλλά όπως ανέφερα υπάρχει κι άλλος μνηστήρας που δεν είναι τόσο… αδύνατος όπως τον θεωρούν κι ίσως τελικά δώσει παραπάνω… εγγυήσεις και προοπτικές για το μέλλον της συνεργασίας τους. 

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι απομένει να γίνει μία τελευταία συνάντηση με τη διοίκηση του OPEN αλλά οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν πως το «διαζύγιο» είναι οριστικό και την επόμενη σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι με άλλη… παρέα… και με διπλό ρόλο…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παντως για να λεμε και την αληθεια, το open του εδωσε την ευκαιρια μετα απο μια σειρα αποτυχιων και τη στιγμη που και τα υπολοιπα καναλια δεν σφαζονταν στα ποδια του. Ενδιαφερον παντως οτι παει στον σκαι μετα απο τοσο θάψιμο που τους ειχε ριξει στην εκπομπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν όντως ισχύει το δημοσίευμα, στο Όπεν κάνουν απίστευτες χαζομάρες και από την επόμενη σεζόν ζήτημα να φτάνουν 5% σε ημερήσιο μέσο όρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σαββίδης κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Έδιωξε όλα τα πετυχημένα πρόσωπα του παλιού Εψιλον και έφερε τον Κωστόπουλο, την Κόσιαβα, τη Ζαρίφη κ.ο.κ. διαλύοντας ζώνες με καλή τηλεθέαση. Τώρα αφήνει να φύγει ο Μουτσινάς που ήταν το μόνο πρόσωπο που έφερε 20αρια. Βέβαια δεν γνωρίζουμε αν ο Μουτσινάς φύγει γιατί οι απέναντι του πληρώσουν τη ρήτρα ή αν όντως έχει παράπονα. Μπορεί κι ο ίδιος να κάνει βλακεία που φεύγει. Αν δεν κάνει επιτυχία στο νέο κανάλι, δεν θα έχει ούτε δεύτερη σεζον... Τα έχουμε δει να συμβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να φύγει από το όπεν; Το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα του σταθμού θα το αφήσουν να φύγει σε άλλο κανάλι; Η εκπομπή φέτος έσκισε, πραγματικά δεν καταλαβαίνω πού μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !