Mom: Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει στο Star!

0


Ο τέταρτος κύκλος της κωμικής σειράς “Mom” κάνει πρεμιέρα στο Star την Κυριακή 21 Ιουλίου και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 17:30.

 Η Κρίστι είναι μια μαμά, που μόλις βγήκε από την αποτοξίνωση και μεγαλώνει μόνη της τα δύο παιδιά της. Το γεγονός ότι είναι πια ξεμέθυστη και τις 24 ώρες της μέρας, δίνει την ευκαιρία στην Κρίστι να δει ξεκάθαρα την πραγματική εικόνα του εαυτού και της ζωής της. Και δυστυχώς, αυτά που βλέπει, δεν της αρέσουν καθόλου!

 Τώρα όμως είναι αποφασισμένη να βάλει σε τάξη το χάος και να αναθεωρήσει τις λάθος αποφάσεις, που κατά καιρούς είχε πάρει για να φτιάξει μια καλύτερη ζωή για εκείνη και τα παιδιά της. Γρήγορα ανακαλύπτει ότι το να γίνει κάποιος καλύτερος άνθρωπος δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Όπου και αν κοιτάξει υπάρχει πειρασμοί. Προσπαθεί να αποφύγει το ποτό αν και ζει στη μεγαλύτερη οινοπαραγωγό πόλη των ΗΠΑ!

 Προσπαθεί να έχει μια υγιή ερωτική σχέση αλλά θέλει το αφεντικό της! Προσπαθεί να μεγαλώσει σωστά τον γιο της παρά την κακή επιρροή, που ασκεί ο πατέρας του! Προσπαθεί να πείσει την έφηβη, επαναστατημένη κόρη της να κάνει καλύτερες επιλογές από εκείνη στη ζωή της!

 Το πιο δύσκολο όμως από όλα όσα έχει να κάνει η Κρίστι είναι να συγχωρέσει την αποξενωμένη μητέρα της, Μπόνι, επειδή δεν της έδωσε τα σωστά εφόδια για να αντιμετωπίσει τη ζωή…

 Στον 4ο κύκλο, ο Ρόσκο συλλαμβάνεται να έχει στην κατοχή του αλκοόλ και ναρκωτικά με αποτέλεσμα ο Μπάξτερ, η Κάντις και η Κρίστι να έρθουν σε σύγκρουση και ο ένας να ρίχνει την ευθύνη στον άλλο. Η Μπόνι και ο Άνταμ αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους αλλά οι αμφιβολίες εξακολουθούν να τους προβληματίζουν. Η Βάιολετ τους ξαφνιάζει όλους όταν ανακοινώνει την επανασύνδεση της με τον Λουκ. Εν τω μεταξύ, η Τζιλ παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Η Μπόνι ανακαλύπτει πως έχει έναν ετεροθαλή αδελφό, τον Ρέι, οποίος φαίνεται να έχει τα πάντα. Μια φοβερή παρεξήγηση θέτει σε κίνδυνο τη νηφαλιότητα των κοριτσιών ενώ η Κρίστι αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια σκοτεινή στιγμή από το παρελθόν της σε μια συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !