Και επίσημα παρουσιάστρια του THE FINAL FOUR η Ζέτα - Το νέο τρέιλερ του ΑΝΤ1

6

To ΤΗΕ FINAL FOUR έρχεται στον ΑΝΤ1 από τον Οκτώβριο, και ο σταθμός ''τρέχει'' το νέο του πρότζεκτ εδώ και αρκετό καιρό. Παρουσιάστρια του φιλόδοξου σόου,και επίσημα πλέον η Ζέτα Μακρυπούλια, αφού ο ΑΝΤ1 έδωσε στον αέρα πριν από λίγη ώρα τρέιλερ με πρωταγωνίστρια την ίδια.

 Δείτε το:

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ κρύα η Ζέτα. Πιο πολύ μαρεσει στο παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν τα όργανα. Αφήστε πρώτα να την δούμε στην πράξη και μετά κρίνουμε αν είναι κρύα ή ζεστή καλή ή κακή. Βγάλαμε συμπεράσματα από ένα τρέιλερ και χτυπάμε; Υπομονή έχουμε όλο το χειμώνα μπροστά μας να λέμε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έβγαλα συμπέρασμα από το τρέιλερ έχει παρουσιάσει τέσσερα σόου μέχρι τώρα και γενικά σαν παρουσιάστρια βγάζει κάτι πολύ κρύο σε μένα τουλάχιστον. Ενώ στο Ρουκ ζουν που κάνει πλάκα έβγαλε το χιούμορ της και ήταν καλή. Και δεν χτυπάμε τη γνώμη μας λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω απο χρονια τη θεωρω κρυα και σαν παρουσια και σαν ανθρωπο.Όμως εδω(αν δεν κανω λαθος)μιλαμε για μουσικο παιχνιδι,δεν ταιριαζει,περισσοτερο ταιριαζει ο Αρναουτογλου παρα αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ ας πούμε ταιριάζει ο Καπουτζίδης στο The Voice; Μια χαρά είναι η Ζέτα! Άλλωστε ο ρόλος ενός τέτοιο σόου είναι διεκπεραιωτικός διεκπεραιωτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι ουτε ο Καπουτζιδης ταιριαζει κατα τη γνωμη μου χρειαζονται πιο προσιτοι και καλοι παρουσιαστες για να δινουν θαρρος και στους διαγωνιζομενους(αν και πλεον ολοι οι διαγωνιζομενοι εχουν θαρρος,μάλλον θρασος) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !