Σιωμόπουλος: Ο λόγος που αποχωρεί από τον Παπαδάκη...

1

Εδώ και λίγες μέρες είναι γνωστό πως ο δημοσιογράφος ,Ντίνος Σιωμόπουλος, δεν θα ανήκει στο
δυναμικό του ΑΝΤ1 και του ''Καλημέρα Ελλάδα'' από τη νέα σεζόν. Η είδηση σίγουρα ξαφνιάζει, καθώς ο οικονομικός συντάκτης είναι για 11 χρόνια στον ΑΝΤ1 ,ωστόσο, η εξέλιξη συνδέεται άμεσα με τον νεοϊδρυθέντα σταθμό, ONE ,ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το enimerosi24.gr μεταφέρει χαρακτηριστικά: Η  απόφαση του Ντίνου Σιωμόπουλου να αποχωρήσει από το “Καλημέρα Ελλάδα” και το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη δεν ήταν καθόλου εύκολη! Η “γέννηση” όμως του νέου τηλεοπτικού σταθμού ONE CHANNEL που ανήκει στον ίδιο όμιλο με “Το Βήμα” που εργάζεται από πάντα (και ανδρώθηκε δημοσιογραφικά) ο Ντίνος Σιωμόπουλος τον έφερε μπροστά από ένα ηθικό δίλημμα! Μοιραία ,λοιπόν, ο δημοσιογράφος ως αναπόσπαστο μέρος της νεότερης ιστορίας του πρώην Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και νυν Alter Ego αποφάσισε ότι σε αυτήν τη φάση πρέπει να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τη νέα τηλεόραση του ομίλου! Και αυτό θα κάνει!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Νομίζω ότι ρόλο στην απόφαση του παίζει και το γεγονός ότι ο Παπαδάκης έχει δηλώσει ότι φέτος είναι η τελευταία του χρονιά. Αν του πρότειναν μονοετές συμβόλαιο τότε καλά κάνει και πάει αλλού από τώρα, γιατί λογικά σκεπτόμενος κρίνει ότι δεν τον υπολογίζουν στην μετά-Παπαδάκη εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !