Τατιάνα Στεφανίδου: Η συνέχεια του χρόνου και τα δυσάρεστα νέα...

3

Η Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί τελικά να παραμένει όπως όλα δείχνουν στον ΣΚΑΪ αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν θα είναι ίδιο την ερχόμενη σεζόν τόσο για την ίδια όσο και για τους συνεργάτες της. Κι αυτό γιατί την Παρασκευή που μας πέρασε, η οποία σήμανε και το φινάλε της φετινής σεζόν απολύθηκαν όλοι οι συνεργάτες της. Ωστόσο, υπάρχει κι άλλο δυσάρεστο.

 Αν και η απόλυση στο τέλος της σεζόν συνηθίζεται στην τηλεόραση, καθώς οι περισσότερες εκπομπές επαναπροσλαμβάνουν τους δημοσιογράφους από Σεπτέμβριο για να γλιτώσουν έστω και τον ενάμιση μήνα των διακοπών, εν προκειμένω δεν θα συμβεί αυτό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, από τους 15 και πλεόν δημοσιογράφους που δούλευαν στο “Μαζί σου” – συν τους συνεργάτες που είχε η ίδια η παρουσιάστρια – αναμένεται να επιστρέψουν με τη νέα τηλεοπτική σεζόν οι πέντε περίπου, δηλαδή το ένα τέταρτο των εργαζομένων, ενώ τα χρήματα που θα πάρουν θα είναι επίσης μειωμένα κατά το ήμισυ. Και οι μειώσεις δεν σταματούν εκεί… Μειωμένα θα είναι όλα για την Τάτι του χρόνου: από τις μέρες που θα προβάλλεται η εκπομπή – καθώς φαίνεται πως κλείδωσε το ΣΚ αλλά ακόμα δεν έχει κλειδώσει η ώρα προβολής – αν και το 3 με 5 το μεσημέρι μοιάζει το πιο πιθανό, μέχρι την αμοιβή της ίδιας που επίσης μειώνεται κατά το ήμισυ, το πλατό, το καμαρίνι της, ενώ το μόνο που πρόκειται να αυξηθεί είναι οι απαιτήσεις από την πλευρά του καναλιού με τα εμπορικά που δεν κατάφερε να φέρει στο κανάλι αυτή τη σεζόν, αν και τα υποσχέθηκε, ενώ η εκπομπή που θα της ζητηθεί από τον σταθμό θα είναι περισσότερο lifestyle και λιγότερο hard core κοινωνική. Το μόνο που μένει είναι να το καταλάβει και η ίδια η Τατιάνα γιατί φέτος παρά τις συστάσεις από πλευράς καναλιού ουδέποτε συνέβη αυτό με αποτέλεσμα να μην λείψουν τα πρόστιμα από το ΕΣΡ.

 Βλέπετε στο στούντιο Alfa από όπου έβγαινε φέτος η εκπομπή πρόκειται να υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις. Κι αυτό γιατί από τη μία θα έρθουν κι άλλες εκπομπές του ΣΚΑΪ όπως πχ ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ από την άλλη τις μισές εγκαταστάσεις της παίρνει ο Φίλιππος Βρυώνης και έτσι ο χώρος θα χωριστεί στη μέση. Ηδη έχουν μπει μέσα τα συνεργεία και έχουν πιάσει δουλειά.


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συγγνώμη και δέχτηκε τέτοια πρόταση η Τατιάνα; ειναι τοσα χρόνια στο χώρο οπότε μπορεί να διαπραγματευτει... Και νομίζω εχει τους ίδιους συνεργάτες απο το Αξιζει να το δεις του Αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έχει δεχτεί αυτά τα πράγματα πρόκειται για το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας της. Δεν καταλαβαίνω την εμμονή της στο να μείνει εκεί. Είναι θέμα χρόνου να τη τελειώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η Τατιανα εψαξε και αλλου, εκανε μια γυρα στα καναλια και επειδη δεν βρηκε ανταποκριση επεστρεψε στο Φαληρο, οπου -γνωριζοντας οι ιθυνοντες οτι δεν ειχε αλλη επιλογη- της τραβανε το σχοινι αφου ξερουν οτι θα πει αναγκαστικα ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !