Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να φύγω από το Πρωινό, όμως...»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Στην κάμερα του «Καλοκαίρι #NOT» μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λίγο καιρό μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν στον ΑΝΤ1 και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Ο γνωστός παρουσιαστής χαρακτήρισε το «Πρωινό» έναν «ζωντανό οργανισμό» ενώ αποκάλυψε πως παρά το τέλος της εκπομπής, εξακολουθούν να βρίσκεται με την υπόλοιπη ομάδα προκειμένου να ανταλλάζουν ιδέες και να προετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν.

 Σε ερώτηση για το ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια εντός του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε πως «είμαι μάχιμος και έχω ιδέες και προτάσεις τις οποίες έχω υποβάλλει στο κανάλι. Δεν θέλω να φύγω από το "Πρωινό", όμως θέλω να κάνω πράγματα, όμως ο ΑΝΤ1 έχει τον τελευταίο λόγο. Δεν είχα ποτέ την πιλάλα. Θα γίνουν όλα. Συζητάμε συνέχεια και λέμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν μπορώ να ακούω άλλο τον Ουγκαρέζο να λέει ότι έχει προτείνει πράγματα αλλά θα είναι πάλι σε πρωινό... Όποιος νομίζει ότι αξίζει περισσότερα τα διεκδικεί φεύγοντας από αυτό που τον κρατάει πίσω. Αλλιώς το αποδέχεται πλήρως. Νομίζω ότι χρόνια ολόκληρα επί Μεγκα τον ακούμε στο ίδιο τροπάρι.... Φτάνει! Φτάσαμε 2019! Ας μην ξεχνάει ότι του δόθηκαν κονσεπτ δικά του και έκαναν αποτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !