Μεγάλη η λίστα του ΕΣΡ - Έρχονται ανατροπές...

0

Στο μικροσκόπιο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί που ελέγχονται για παραβάσεις στο πρόγραμμά τους και που αν δεν συμμορφωθούν τα πρόστιμα θα
πέσουν βροχή!


Στην αρχή της εβδομάδας η 24MEDIA, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του «News247 88,6», ανακοίνωσε ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός σταματά να είναι ενημερωτικός και θα λειτουργεί πλέον ως μουσικός, όπως ορίζει η άδεια λειτουργίας την οποία κατέχει. Στην ανακοίνωσή της μάλιστα η εταιρεία επεσήμαινε ότι «προχωρά στη μετατροπή της συχνότητας 88,6 σε μουσικό ραδιόφωνο μετά από συνεχείς κλήσεις από το ΕΣΡ».

Ωστόσο, η λίστα με τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς που κατέχουν άδεια «μη ενημερωτικού χαρακτήρα» αλλά μεταδίδουν δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές είναι μεγάλη. Για αυτό το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει ξεκινήσει έρευνα έχοντας δημιουργήσει φακέλους για περισσότερους από 25 τηλεοπτικούς ή ραδιοφωνικούς περιφερειακούς σταθμούς. Εφόσον ,λοιπόν, διαπιστωθεί ότι παραβιάζουν τους όρους της άδειας θα επιβληθούν πρόστιμα, ενώ -όπως ορίζει ο νόμος- αν και εφόσον δεν συμμορφωθούν κινδυνεύουν ακόμη και με αναστολή της άδειας λειτουργίας τους.

Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης θέλει να προχωρήσει στην αδειοδότηση περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών και των ραδιοφωνικών, αλλά πρέπει πρώτα να δοθεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ο «χάρτης» ορίζοντας τα «ψηφιακά σύνορα» κάθε περιφέρειας ώστε να μπορέσει το Συμβούλιο να προκηρύξει τον διαγωνισμό.

ΑΠΟ Melasblog - Newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !