Σταματόπουλος- Ζαρίφη: Όσα λένε για τις μεταγραφές...

0

Η πρωινή παρέα του OPEN ,Παύλος Σταματόπουλος- Κατερίνα Ζαρίφη- Ηλίας Γκότσης, που
παρουσιάζουν το Καλοκαίρι #NOT ,μιλούν στο ''Τηλέραμα'' για τις μεταγραφές αλλά και για το πώς είναι να εργάζονται καλοκαίρι...

Παρακολουθείτε τις μετακινήσεις ανθρώπων της τηλεόρασης αυτή την εποχή; Για ποιον νιώθετε πιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πού θα καταλήξει και γιατί;  

Παύλος Σταματόπουλος:
«Παρακολουθώ τον Αlpha που φαίνεται να αλλάζει. Θέλω να δω τι θα γίνει με Αγγελική Νικολούλη και Βίκυ Χατζηβασιλείου, αλλά και τι θα κάνει ο Φώτης (Σεργουλόπουλος), που πάει εκεί. Με ενδιαφέρει επίσης να δω τι θα παρουσιάσει η Τατιάνα (Στεφανίδου) αν μεταφερθεί ως ζώνη και αν είναι απέναντί μας στο "Ελα, χαμογέλα"... Θέλω να δω όμως και την εκπομπή του Γιώργου (Λιάγκα) στον ΣΚΑΪ, γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι».

Κατερίνα Ζαρίφη: 
«Εννοείται τις παρακολουθώ ,και, γνωρίζοντας κάποια πράγματα, πιστεύω ότι το τηλεοπτικό τοπίο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Περισσότερο ενδιαφέρον όμως έχω για το τι θα παρουσιάσουν τα τηλεοπτικά πρόσωπα παρά από πού... Και μακάρι να έχουμε και του χρόνου ενδιαφέροντα και πρωτοπόρα τηλεοπτικά προγράμματα».

Πώς νιώθετε που δεν θα κάνετε διακοπές φέτος;  

Παύλος Σταματόπουλος:
«Δεν είναι η πρώτη φορά! Και με στοιχειώνουν, όπως φαίνεται, οι... Κατερίνες. Πριν ήταν με την Καινούργιου, φέτος με τη Ζαρίφη (γελάει). Όμως, εκείνο που με βοηθά είναι πως όλο αυτό δεν το βλέπω σαν δουλειά, αλλά ότι περνάω ωραία με τους φίλους μου. Και μακάρι αυτό να καταφέρω να το μεταδώσω και στον κόσμο που θα μας βλέπει».

Κατερίνα Ζαρίφη:
«Συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια! Έχει τύχει πολλές χρονιές να εργάζομαι καλοκαίρι. Δεν είναι ότι.... κόβω τούρτες, αλλά είμαι της φιλοσοφίας "αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το", κάτι που σκοπεύω στο έπακρον!»

Ηλίας Γκότσης:
«Νομίζω ότι θα καταφέρω να ξεκλέψω κάποιες μέρες για διακοπές. Παρ' όλα αυτά, επέλεξα αυτό το καλοκαίρι να δώσω προτεραιότητα στα επαγγελματικά μου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !