Έλεγχος στις εμφανίσεις των υπουργών στην τηλεόραση...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Αρκετα ΜΜΕ την περασμένη εβδομάδα που μονο αρνητικά δεν τοποθετούνται απέναντι στη νεα κυβερνηση ασχολήθηκαν με τις εμφανισεις των υπουργών στις πρωινές εκπομπές των καναλιών (της ΕΡΤ συμπεριλαμβανομένης), σχολιάζοντας αρνητικά το φαινόμενο. Μάλιστα υπήρξαν αρθρογράφοι που προέτρεψαν το Μαξιμου να τραβήξει αυτιά!
Λίγα λοιπον 24ωρα μετα ακούστηκε στη δημοσιογραφική “πιατσα” οτι το Μαξιμου και συγκεκριμένα το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού παρακολουθεί το φαινόμενο και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αυστηρές συστάσεις και στη συνέχεια να πάρει μέτρα… Ελέγχοντας στην ουσια τις εμφανισεις των υπουργών στις τηλεορασεις.
Συγκεκριμένα μια ομάδα τριών απο το επικοινωνιακο επιτελείο του Μαξιμου εχει αναλάβει το project του ελέγχου των κυβερνητικων παραγόντων που βγαίνουν στις εκπομπές, καταγράφοντας τα πάντα… Και στη συνεχεια με emails ενημερώνουν σχεδόν καθημερινα τον προϊστάμενο τους!
Το σχέδιο – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να μπει τελος στους υπουργούς – πανελίστες, πρωινών και βραδινών εκπομπών… Και η ενημέρωση για το κυβερνητικό έργο στις τηλεορασεις να ελέγχεται κεντρικά και να εκτελείται απο μια προεπιλεγμένη ομάδα προσώπων, με εξειδίκευση στην επικοινωνια που θα εχει καθημερινή επαφή με τα Μέσα.
enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !