Ο ΣΚΑΪ «θέλει» την Αγγελική Νικολούλη

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Μπορεί κάποτε το ενδιαφέρον στην αρένα των μεταγραφών να το μονοπωλούσε το ποδόσφαιρο, πλέον αυτό άλλαξε και τα κανάλια ανέλαβαν το ρόλο των πιο σκληρών μονομάχων. Ο ΣΚΑΪ, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά τηλεοπτικής μεταμόρφωσης, με σαρωτικές αλλαγές στο πρόγραμμα και την φιλοσοφία της ψυχαγωγίας, προσέγγισε την Αγγελική Νικολούλη και εξέφρασε το ενδιαφέρον του προκειμένου να την εντάξει στο δυναμικό του.

Το «Φως στο τούνελ» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης, με σταθερά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και είναι λογικό να συνιστά «μήλον της έριδος» για πολλά κανάλια. Ο ΣΚΑΪ είναι ένα από αυτά και σύντομα θα φανεί αν θα το πετύχει.


Αξίζει να σημειωθεί πως η Αγγελική Νικολούλη διαπραγματεύεται αυτή την περίοδο το νέο συμβόλαιό της καθώς η διάρκεια αυτού που είχε με τον Alpha έληξε και πλέον το κανάλι της έκανε νέα και διαφορετική πρόταση. Η ίδια όπως συνηθίζει να κάνει όσα χρόνια βρίσκεται στην τηλεόραση τηρεί σιγήν ιχθύος και αποφεύγει να μιλήσει για τις προτάσεις που δέχεται αλλά και για τις όποιες αποφάσεις της.

Αυτό που μένει είναι να αποφασίσει που θέλει να συνεχίσει την σταθερά καλή πορεία της στο τηλεοπτικό «τούνελ». Στον Alpha, στον ΣΚΑΪ ή σε ένα άλλο κανάλι – έκπληξη το οποίο θα ήθελε πολύ να είναι το τυχερό;

Αφροδίτη Γραμμέλη-Πρώτο Θέμα

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ο ΣΚΑΙ βρισκεται σε μια περιοδο "παροξυσμου", αφού κάνει σαν το παιδάκι που το αφήνεις ελεύθερο σε πολυκατάστημα παιχνιδιών, από τη στιγμη που αποδεσμεύτηκε απο τον τουρκο παραγωγο.
    Βεβαια, δεν ειναι πολυ καλος γνωμονας αυτη η φαση πανικου του στυλ "τ αγοραζω ολα ο,τι κυκλοφορει".
    Κινδυνευει να φτιαξει προγραμμα αχταρμα και το χειροτερο να καουν οι μεταγραφες του αφου δεν θα εχουν το χωρο να προβληθουν ολοι σωστα μεσα σε ολο αυτο τον ορυμαγδο.
    Για να μην σχολιασω για το πως εχει συμπεριφερθει στο παρελθον σε αναλογες μεταγραφες που εκανε και με ποσους ειναι στα μαχαιρια...
    Αληθεια, απορω με το ρισκο που παιρνουν ολοι αυτοι που αφηνουν αλλα καναλια για να στριμωχτουν εκει.
    Θεωρουν οτι εχει αλλαξει ξαφνικα κατι σε αυτο το μαγαζι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !