Ποιοι δημοσιογράφοι μπαίνουν στη Βουλή

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο «δικός μας» Κωνσταντίνος Μπογδάνος, διευθυντής προγράμματος και ραδιοφωνικός παραγωγός μέχρι πρότινος στον ΘΕΜΑ 104,6, εκλέγεται με τη ΝΔ στην Α’ Αθήνας – Στην Β’ Πειραιά, ο δημοσιογράφος του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» Δημήτρης Μαρκόπουλος εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς.

Αρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, που διεκδίκησαν τον σταυρό προτίμησης των ψηφοφόρων και την είσοδό τους στη Βουλή με το κόμμα της ΝΔ. Ποιοι όμως τα κατάφεραν;

Το εισιτήριο για τη Βουλή παίρνει στον Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος με 16.460 σταυρούς εκλέγεται 7ος και βρίσκεται αρκετές χιλιάδες ψήφους πάνω από τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο που μένει εκτός. Στην ίδια περιφέρεια κατέβαινε υποψήφιος και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να μένει εκτός.
Βουλευτής εκλέγεται στην Α’ Αθήνας με το κόμμα της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που συγκέντρωσε 19.316 σταυρούς και είναι έκτος. Ο «δικός μας» Κωνσταντίνος Μπογδάνος, διευθυντής προγράμματος και ραδιοφωνικός παραγωγός μέχρι πρότινος στον ΘΕΜΑ 104,6, προηγείται κατά περισσότερους από 4.000 σταυρούς της Φωτεινής Πιπιλή, δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή, που δεν φαίνεται να επιστρέφει στη Βουλή.

Εκεί, δηλαδή, που μπαίνει και ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος από τον Β2 Τομέα της Δυτικής Αθήνας. Στην ίδια περιφέρεια ο αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος μένει πίσω σε σταυρούς και τελικά δεν εκλέγεται.

Στην Β’ Πειραιά, ο δημοσιογράφος του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» Δημήτρης Μαρκόπουλος φαίνεται πως εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς και ακολουθεί ο Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος θα ορκιστεί βουλευτής, εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιλέξει την Β’ Πειραιά.

Πηγή protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !