Τα τηλεοπτικά δεδομένα για την Τατιάνα Στεφανίδου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Είναι ίσως από τις μεγάλες έτυχες της φετινής σεζόν. Ο λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου που δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά εκ του αποτελέσματος δεν μπορεί να πει κανείς ότι στο τέλος δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, η τύχη είχε άλλα σχέδια για εκείνη… Ετσι, πάνω που είχε όλα τα φόντα να συνεχίσει με τον ΣΚΑΪ έστω και στη ζώνη 3 με 5 τελικά οι καραμπόλες την αφήνουν εκτός ΣΚΑΪ παρά το γεγονός ότι έγιναν προσπάθειες από πλευράς καναλιού να ενταχθεί ακόμα και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Και ενώ το κανάλι διέρρεε ότι της έγιναν προτάσεις για άλλα κόνσεπτ – καθώς το συμβόλαιό της είναι για ένα συν ένα χρόνο μονομερώς από την πλευρά του καναλιού – ακόμα και για το ριάλιτι τύπου “Μy style rocks” φαίνεται ότι τα προβλήματα με τη Διοίκηση ήταν βαθύτερα και δη οικονομικά. Κι αυτό γιατί ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις στην αρχή της σεζόν έλεγαν για διαφημιστικά έσοδα 1 εκατ. ευρώ τελικά η σεζόν κλείνει μετά βίας στα 300.000 ευρώ και το γυναικείο κοινό στο οποίο ήλπιζαν στον ΣΚΑΪ τελικά δεν ήρθε ποτέ. Παράλληλα, έγιναν και διάφορες εισηγήσεις για τη θεματολογία της εκπομπής, να μην είναι δηλαδή τόσο hard core αλλά επίσης ουδέποτε εισακούστηκαν από την ίδια.
Κι αν νομίζει κανείς ότι αυτά είναι τα δύσκολα για την Τάτι, η αλήθεια είναι ότι τα ζόρια τώρα αρχίζουν.

Οι φήμες μπορεί να θέλουν την Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή της να μετακομίζει στο ONETV του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά εκεί οι σχέσεις είναι μάλλον πολεμικές θα έλεγα, ενώ και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν έχει τις καλύτερες των σχέσεων με τον Ανδρέα Παναγόπουλο που τρέχει το κανάλι. Αρα μια πόρτα μείον. Οι φήμες όμως θέλουν την Τατιάνα να επιστρέφει και στον ΑΝΤ1, όπου επίσης οι σχέσεις με τον Θοδωρή Κυριακού είναι κακές καθώς τόσο εκείνη όσο και ο Νίκος Ευαγγελάτος είχαν φύγει κάποτε τρέχοντας ενώ δεν υπάρχει και χώρος στο πρόγραμμα ούτε καν στο Σαββατοκύριακο όπως γράφτηκε. Στον ALPHA κάτι πήγε να γίνει αλλά ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκλεισε κάθε πόρτα ή παράθυρο. Στο OPEN από την άλλη όσο κι αν αποχώρησε η Αλκηστη Μαραγκουδάκη με την οποία η Τατιάνα υπήρξε πυρ και μανία για τον τρόπο που της φέρθηκε γιατί άλλα της είχε τάξει κι άλλα έγιναν υπάρχει ακόμα ο Ιβάν Σαββίδης και το περιστατικό με τη Μακεδονία είναι ακόμα νωπό. Αρα το μόνο κανάλι που μένει είναι η ΕΡΤ, στο οποίο φαίνεται πως η ίδια πλέον έχει εναποθέσεις τις ελπίδες της.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας μείνει καλύτερα εκτός τηλεόρασης, είναι απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μείνει καλύτερα εκτός τηλεόρασης, είναι πολύ απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον Αντ1 όχι αλλά στο Μακεδονία TV θα μπορούσε να ενταχθεί. Όμως η Μακεδονία δεν την συγχωρει. Εκτος και αν αλλάξει όνομα όπως ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Τατιάνα έκανε επιτυχία φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Χαμένος θα είναι ο Σκαι αν την αφήσει να φύγει που από του χρόνου βλέπω ακόμα χειρότερα νούμερα έτσι όπως φτιάχνει το πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !