Η Εβελίνα Παπούλια πιο αποκαλυπτική από ποτέ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Όπως αποκάλυψε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» της είχαν προτείνει να παίξει μαζί με τον Κώστα Κόκλα αλλά δεν της άρεσε το σενάριο.

«Έγινε στο “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”. Θα ήμουν εγώ αντί για την Δήμητρα Παπαδοπούλου, αλλά χωρίς τον Θοδωρή Αθερίδη. Μας είχαν πει ότι μπορεί να είμαστε εγώ και ο Κόκλας. Όταν διάβασα τα σενάρια, δεν μου άρεσαν καθόλου. Ευτυχώς που το πήρε η Δήμητρα και ο Θοδωρής και έφτιαξαν αυτό το υπέροχο πράγμα. Το σενάριο έπασχε, δεν υπήρχε σενάριο. Η Δήμητρα το έφτιαξε και το έκανε καταπληκτικό», δήλωσε η Εβελίνα Παπούλια.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σειρά «Οι Δύο ξένοι»!

 «Οι Δύο Ξένοι ήταν ένας συγκλονιστικός σταθμός στην καριέρα μου και ταυτόχρονα όσο καλός είναι ένας σταθμός, άλλο τόσο κακό μπορεί να σου κάνει. Σε εγκλωβίζει, σε δυσκολεύει στις επιλογές σου… Άμα θες να κάνεις το ίδιο πράγμα, είσαι οκ. Επειδή εγώ δεν ήθελα ποτέ να κάνω τα ίδια πράγματα, ήταν λίγο ζόρικο. Εξελίχθηκα γιατί είχα πει πολλά όχι σε παρόμοια πράγματα, έκανα συνέχεια διαφορετικά πράγματα. Μπορούσα, αλλά θέλω να σου πω ότι την επιτυχία έτσι όπως μπορεί κάποιος άλλος να την εξαργυρώσει, δεν την έχω εξαργυρώσει. Τη δεύτερη σεζόν είχα μείνει έγκυος. Η Δέσποινα Βανδή μπήκε στη σειρά μόλις γέννησα. Ήταν μια ιστορία που έπρεπε κάπως να ανοίξει γιατί εγώ είχα γεννήσει κι έπρεπε να θηλάσω κιόλας… Και κάποια στιγμή με κόψανε από το θηλασμό, στις πολύ λίγες μέρες, διότι ο Νίκος είχε πάει στην παραγωγή και είπε “να σας πω, κάποια στιγμή πρέπει να παίξω και με την Εβελίνα”. Ήταν μεγάλη η απουσία και με έφεραν άρον άρον», είπε η Εβελίνα Παπούλια.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !