Οριστικό! Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του πιο αδύναμου κρίκου.

6

Το τηλεπαιχνίδι που σαρώνει στην Κύπρο και οι παίκτες λένε πολλά μαργαριτάρια, ετοιμάζεται να κρατήσει συντροφιά και στους Έλληνες τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

 Αν και αρχικά είχε πέσει στο τραπέζι το όνομα του Νίκου Μουτσινά για την παρουσίασή του, τελικά σύμφωνα με το «TV Έθνος» άλλος θα είναι ο παρουσιαστής στο τιμόνι της εν λόγω εκπομπής!

 Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το project να μεταδίδεται μία με δύο φορές την εβδομάδα και πιθανότατα στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, όμως μέχρι στιγμής οι ακριβείς ώρες δεν έχουν κλειδώσει ακόμα.

 Βέβαια, είναι οριστικό ποιος θα είναι ο παρουσιαστής και δεν είναι άλλος από τον Τάσο Τρύφωνος ,ο οποίος παρουσιάζει και την κυπριακή εκδοχή!

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και συγνώμη άρα ο Νίκος Μουτσινάς άδικα έφυγε από το Open αφού ο λόγος που έφυγε ήταν ότι του έταξαν ότι θα το παρουσίαζε εκείνος και τελικά ο Σκάι τον έπεισε αφού πρώτα αγά αγόρασε τα δικαιώματα του κρικου μήπως τελικά δεν τον δούμε ούτε στον Σκάι και παραμείνει στο Open η μήπως πάει προς Μαρινάκη μεριά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα γυριστουν επεισοδια για τον ΣΚΑΪ με ελληνες παικτες?Ή απλως ο ΣΚΑΪ θα αναμεταδιδει την κυπριακη βερσιον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από ότι φαίνεται του την έφεραν του Μουτσινά. Δεν τον λυπάμαι, του έδωσαν την ευκαιρία στο οπεν να κάνει ότι θέλει όταν έφυγε νύχτα από τον αντ1 και τους την έφερε μη τιμώντας το συμβόλαιο που είχε υπογράψει. Karma is a b*tch.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω τι είδους συμφωνία έχει κάνει με τον Σκάι , πάντως πέρυσι τον εκραζε πολύ και ειδικά τις παραγωγές του acun που εν τέλει θα συνεχιστούν. Να δούμε αν θα λέει τα ίδια. Συμφωνώ πάντως ότι αυτό που αποφάσισε να κάνει με το όπεν δεν φαίνεται και ο,τι καλύτερο ( χωρίς να ξέρουμε φυσικά τι έχει συμβεί). Μην ξεχνάμε όμως ότι το όπεν τον πήρε σε μια περίοδο που δεν είχε και άλλες προτάσεις και μετά από ένα σερί αποτυχιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παντως, αν εφυγε ο Μουτσινας απο το Οπεν σπάζοντας το συμβόλαιο του αυτο δείχνει κακο χαρακτήρα. Θα μου πεις οτι διεκδίκησε καλυτερα λεφτα για τον ιδιο κ την ομαδα του...ναι...αλλά...
    Τωρα αν εφυγε για τα λεφτα κ για τον αδύναμο κρίκο...που τελικά δεν θα κανει...ε ναι...η ζωη τα φέρνει τούμπα...

    Μπορεί ομως και να μην εφυγε...άρα όλα τα σχόλια περιττά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !