Όλες οι αλλαγές που έρχονται στον ΣΚΑΙ!

0


Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς μπαίνει από αυτή τη Δευτέρα 29 Ιουλίου και μέχρι τις 26 Αυγούστου ο ΣΚΑΪ χωρίς ωστόσο να σταματήσει την ενημέρωση των τηλεθεατών του.

 Πιο συγκεκριμένα, από την ερχόμενη Δευτέρα έχουμε αλλαγή σκυτάλης στην ενημέρωση από τις 6 μέχρι και τις 12. Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου φεύγουν για διακοπές και τη θέση του «Σήμερα» αναλαμβάνει η «Πρωινή Ενημέρωση» με τον Νίκο Υποφάντη και την Πηνελόπη Γκάλιου, ενώ μέσα στον Αύγουστο θα υπάρξει αλλαγή και θα έρθει η Μαρία Βούσουλα.

 Αλλά και οι «Αταίριαστοι» στις 10.00 δίνουν σκυτάλη στο «Magazino» που από αύριο παρουσιάζουν ο Νίκος Ανδρίτσος εναλλάξ με τον Γιάννη Πιτταρά και τον Απόστολο Μαγγιριάδη. Οσο για τη ζώνη 12.00 με 14.00 στον αέρα εδώ και μια εβδομάδα είναι το «Online» με τη Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη. Αλλαγές από τη «βασική ομάδα» θα υπάρξουν και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

 Την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά τα Σαββατοκύριακα αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Δαυλός με τον Αχιλλέα Τόπα εναλλάξ με την Ελενα Παπαδημητρίου, ενώ αντικατάσταση δεν θα υπάρξει για τα «Ακραία φαινόμενα». Τις καθημερινές και ενίοτε και τα Σαββατοκύριακα παίρνει θέση ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια αποχής στην παρουσίαση των δελτίων. Τα Σαββατοκύριακα αναλαμβάνει ο Μάρκος Δεϊμέζης. Η επιστροφή από τις καλοκαιρινές άδειες αναμένεται την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο η Σία Κοσιώνη όσο και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι/ παρουσιαστές των ενημερωτικών εκπομπών ξεκινούν δουλειά τη Δευτέρα 26 Αυγούστου πλην του Γιώργου Αυτιά και του Δημήτρη Καμπουράκη που επιστρέφουν στα πόστα τους το Σάββατο στις 31 Αυγούστου.

Πηγή:Tinas mess

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !