Θα καθυστερήσει ο έλεγχος του Ε.Σ.Ρ.

0

Με καθυστέρηση αρκετών μηνών προβλέπεται να γίνει ο σύμφωνα με τη νομοθεσία έλεγχος στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

Αν και ο έλεγχος για την υλικοτεχνική υποδομή και τον αριθμό των εργαζομένων αλλά και την ποιότητα του προγράμματός τους πρέπει να γίνει μετά το πέρας του εξαμήνου τελικά αυτός θα πραγματοποιηθεί τουλάχιστον μετά από ένα χρόνο λειτουργίας τους. Οι πολιτικές εξελίξεις και οι διενέργεια εκλογών για την ευρωβουλή και την περιφέρεια όσο και οι εθνικές εκλογές επηρέασαν τα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών με αποτέλεσμα η επιβλέπουσα Αρχή, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, να δώσει περίοδο… χάριτος σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το νόμο οι αδειούχοι τηλεοπτικοί σταθμοί οφείλουν μεταξύ άλλων και παραγωγή προγράμματος για τον πολιτισμό, κάτι που σαφώς… απουσιάζει από τα περισσότερα… για να μην πούμε όλα…!

 Ωστόσο όμως το Συμβούλιο εμφανίζεται… ελαστικό και σε ό,τι αφορά τον έλεγχο για την υλικοτεχνική υποδομή και το προσωπικό ενώ από την άλλη οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ζητήσει να μειωθεί «ο απαιτούμενος αριθμός εργαζομένων».

 Έτσι λοιπόν με την καθυστέρηση λόγω εκλογών ο έλεγχος από το ΕΣΡ πρόκειται να γίνει μετά την αρχή της επόμενης σεζόν… και μετά από μία ολόκληρη σεζόν… αν και εφόσον δεν συντρέξουν… άλλοι… νέοι λόγοι αναβολής…!

Πηγή: Melas blog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !