Αποστόλης Τότσικας: Αυτός θα είναι ο ρόλος του στο Έλα στη θέση μου!

0

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό από τους ιθύνοντες του σταθμού ότι πρόκειται να ενταχθεί στο κάστ της επιτυχημένης σειράς ο Αποστόλης Τότσικας,ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mytv θα υποδυθεί το Μάρκο,τον κρυφό γιο του Ανδρέα και αδελφό του Δαμιανού και της Σύλβιας!

Πρόκειται για έναν μυστηριώδη και δυναμικό νεαρό άνδρα,ο οποίος έχει στοιχεία από τον πατέρα του.Ο χαρακτήρες του έχει και θετικές και αρνητικές πλευρές,γεγονός που τον κάνει απρόβλεπτο και άκρως ενδιαφέρον πρόσωπο.

Όπως γνωρίζουμε ήδη,στα τελευταία επεισόδια της φετινής σεζόν ο Ανδρέας άφησε την Sofo(της οποίας είναι ο βασικός μέτοχος)στα χέρια της Φαίης,ενώ παρακάλεσε την Ρενάτα να αναλάβει χρέη συμβούλου,προκειμένου να σώσει την εταιρία από τα σχέδια του αδίστακτου μοντέλου.

Ο Μάρκος έρχεται για να διεκδικήσει όσα του αναλογούν δεδομένης της περιουσίας του πατέρα του,ενώ θα εμπλακεί στη ζωή της Φαίης,της Ρενάτας και φυσικά σε εκείνη των αδελφών του,του Δαμιανού και της Σύλβιας.

Τέλος,αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα της νέας σεζόν έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Αυγούστου και μέχρι τότε οι πρωταγωνιστές ανακτούν δυνάμεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !