Συνεχίζουν και τον χειμώνα στον ΑΝΤ1!

0


Ευχαριστημένοι στο κανάλι του Αμαρουσίου με αποτέλεσμα να κάνουν αλλαγή στα σχέδιά τους και να αποφασίσουν να ενδυναμώσουν τον ενημερωτικό τομέα. Άλλωστε στον ΑΝΤ1 εκτός από τα δελτία ειδήσεων και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» δεν έχουν άλλες ενημερωτικές εκπομπές. Ωστόσο όπως φαίνεται την επόμενη σεζόν θα ποντάρουν περισσότερο και στην ενημέρωση.

 Οι επιδόσεις στη «μάχη» της τηλεθέασης της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί» με τους Νίκο Ρογκάκο, Παναγιώτη Στάθη και Αλεξάνδρα Καϋμένου που βγαίνει τους καλοκαιρινούς μήνες έκανε τη διοίκηση του σταθμού να σκεφτεί πως πρέπει να υπάρχει πρωινή ενημερωτική εκπομπή και τα σαββατοκύριακα. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν αποφασίσει πως θα συνεχίσουν και την καινούργια σεζόν την εκπομπή τους τα σαββατοκύριακα, αφού τις καθημερινές θα επιστρέψει στη θέση του ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών».

 Έτσι με την ειδησεογραφική εκπομπή που θα παρουσιάζουν τα σαββατοκύριακα την καινούργια σεζόν οι Νίκος Ρογκάκος, Παναγιώτης Στάθης και Αλεξάνδρα Καϋμένου θα ενισχυθεί και το ενημερωτικό προφίλ του ΑΝΤ1 αλλά και η ζώνη του σαββατοκύριακου που ήταν… παροπλισμένη στο σταθμό του Αμαρουσίου…!

Πηγή: Melas blog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !