«The Four»: Οι σκέψεις του ΑΝΤ1, ο Ατζούν και τα διαθέσιμα πρόσωπα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Σχεδόν σίγουρη θεωρείται πια η λήξη της συνεργασίας του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΙ. Μετά το ναυάγιο των συζητήσεων και με τον ΑΝΤ1, η μόνη ελπίδα να βρει ο Τούρκος παραγωγός νέα τηλεοπτική στέγη είναι το OneTv του Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο και αυτό δεν φαντάζεται πιθανό για την ώρα.

Το tvnea.com σας αποκαλύπτει ένα παρασκήνιο από το στρατόπεδο του ΑΝΤ1. Στο Μαρούσι είναι γνωστό πως τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ το νέο φιλόδοξο μουσικό τάλεντ σόου «The Four».

Ο λόγος που μπήκε το κανάλι σε μία διαδικασία διεκδίκησης του «The Voice of Greece» ήταν ότι με αυτόν τον τρόπο θα «γλίτωναν» από το να υπάρχει την ίδια περίοδο αντίστοιχο δυνατό ομοειδές πρόγραμμα σε άλλο σταθμό. Έτσι, ήταν διατεθειμένοι να αναβάλλουν το «The Four», για να φέρουν το «Τhe Voice» και έτσι, μόνο ο ΑΝΤ1 και το Open με το «X-Factor» να ριχτούν στη «μάχη» με τέτοιο φορμάτ.

Απο τη στιγμή που ο ΑΝΤ1 κατάλαβε ότι δύσκολα ο Ατζούν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΙ, αλλά και πως δεν είναι εφικτό μία νέα συνεργασία με άλλον σταθμό, τότε έκανε πίσω στη διεκδίκηση του «The Voice», βλέποντας κιόλας ότι δεν ικανοποιούνταν και τα υπόλοιπα αιτήματα του για το «Tv Μακεδονία».

Tα δεδομένα μέχρι στιγμής θέλουν τον Ατζούν άστεγο, οπότε και το «Τhe Voice» εκτός της ελληνικής τηλεόρασης για τη νέα σεζόν. Αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τα στελέχη σε ΑΝΤ1 και OPEN που δεν θα υπάρχει και τρίτο αντίστοιχο παιχνίδι.

Ο ΑΝΤ1 σιγά σιγά θα ξεκινήσει και τις πρώτες επαφές για τη στελέχωση της επιτροπής. Λίστα προσώπων αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, ωστόσο τόσο η τετράδα του «The Voice» (Ρουβάς, Παπαρίζου, Μαραβέγιας, Μουζουράκης), αλλά και πρόσωπα όπως ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ελένη Φουρέιρα (μετά την εκ νέου αναβολή του «La Banda» είναι τηλεοπτικά ελεύθερα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !