Φωτεινή Ντεμίρη: Μιλάει για την επιστροφή του «Το Καφέ της Χαράς»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Τη φετινή χρονιά επέλεξε να μην κάνει τηλεόραση και να αφοσιωθεί, κυρίως, στο θέατρο και δη με τρεις διαφορετικές παραστάσεις: τη «Μητέρα του Άγιου», το «Μαριχουάνα στοπ!», ενώ σύντομα θα αρχίσει θερινή περιοδεία με το «Toc – Toc». Η Φωτεινή Ντεμίρη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «MYtv» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, τι θα δούμε στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς»…

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να ξανανοίξει στον ΑΝΤ1 «Το καφέ της Χαράς», που έγραψε τη δική του ιστορία. Ποια τα συναισθήματά σου;

Στην αρχή είχα ένα φόβο, αλλά όσο περνάει ο καιρός και βρισκόμαστε πιο κοντά στην υλοποίηση του, έχω διαβάσει τα πρώτα σενάρια, μου έφυγε ο φόβος. Δεν σου κρύβω ότι περιμένω με πολλή χαρά να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί και να αρχίσουμε τα γυρίσματα.

Τα οποία πότε αναμένεται να αρχίσουν;
Από ότι ξέρουμε τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στον Οκτώβρη, ώστε να αρχίσει η προβολή του στα τέλη Δεκεμβρίου, με αφορμή τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Σου έλειψε η Κανέλα;
Δεν μου έλειψε γιατί ποτέ δεν έφυγε από κοντά μου. Ο κόσμος μέσα από την Κανέλα με γνώρισε και πέρασε καιρός μέχρι να μάθουν το όνομα μου. Μάλιστα, κάποιοι ακόμα Κανέλα με φωνάζουν. Μ’ έχει σημαδέψει (Γελάει).

Τι μπορείς να μας προδώσεις για τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς»;
Ακόμα, δεν μπορώ να προδώσω κάτι. Σίγουρα θα είναι κάτι γλυκό, αληθινό, ρομαντικό, συγκινητικό, αστείο, συναισθηματικό. Θα τα έχει όλα. Από εκεί και πέρα, τα χρόνια έχουν περάσει, η ζωή προχωρά, το ίδιο και η ιστορία. Θα μπουν πολλά καινούργια πρόσωπα, αναπτύσσονται διάφορες σχέσεις, ενώ σε κάποιους από τους γνώριμους ήρωες θα δούμε πώς έχουν εξελιχθεί οι χαρακτήρες τους. Έχει πολύ ενδιαφέρον!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !