ΣΚΑΪ εξελίξεις: Ετοιμάζονται ένα διαζύγιο και μια συμφωνία...

0

O κακός χαμός γίνεται αυτό το διάστημα στα κανάλια. Διεργασίες, συζητήσεις, μεταγραφές, ανανεώσεις, ενίοτε και γκρίνιες και καβγάδες, αλλά και ανατροπές στα σχέδια. 


Πάνω δηλαδή που στον ΣΚΑΪ θεωρούσαν σίγουρο τον Ατζούν Ιλίτζαλι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, φαίνεται πως έρχονται τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του σταθμού. Οι συζητήσεις είναι παγωμένες ανάμεσα στις δυο πλευρές και μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η πρόωρη λήξη του “Power of love” έχοντας συμπληρώσει πολύ λιγότερα επεισόδια από την περσινή σεζόν αλλά και από το προβλεπόμενο καθώς λόγω εκλογών το ριάλιτι σχέσεων δεν έπαιξε για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Αυτός που μάλλον πρέπει να βιάζεται είναι ο Τούρκος παραγωγός που μετά τον ΣΚΑΪ έκανε επαφές και με τον ΑΝΤ1, οι οποίες, όμως, έπεσαν στο κενό καθώς δεν συμφώνησαν στο MAKΕΔΟΝΙΑ TV και στο κομμάτι του προγράμματος που θα πήγαινε εκεί.

Όσο για τον ΣΚΑΪ, πάνω που οι επαφές με τον Γεωργίου αποτελούσαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας για τον χρόνο που γράφονταν, φαίνεται ότι έδωσαν ιδέες σε κάποιους να περάσουν και στη σφαίρα της πραγματικότητας. Πληροφορίες μου θέλουν οι συζητήσεις να βρίσκονται πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο – κάποιοι μάλιστα θεωρούν την υπόθεση ως λήξασα απλά λόγω της ρήτρας με τον ALPHA να μην ανακοινώνεται, πάντως, όπως και να έχει οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τις “8 λέξεις”.

Τίνα Μεσσαροπούλου (tinasmess)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !