ΟΝΕ : Η επίσπευση της άδειας και το ''σχέδιο'' για τα πρόσωπα του Σκάι

0

Οι εκλογές του Ιουλίου φέρνουν πιο κοντά την αδειοδότηση του ONE TV της Alter Ego του
Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με μια άλλη κυβέρνηση (και όχι του ΣΥΡΙΖΑ) ο επιχειρηματίας θα αποκτήσει πολύ πιο σύντομα την πολυπόθητη άδεια εθνικής εμβέλειας,η οποία δεν υπήρχε περίπτωση να εξασφαλιστεί όσο οι ένοικοι του Μαξίμου παρέμεναν οι ίδιοι!

  Αυτή είναι η μια παράμετρος και αναμφίβολα η πιο βασική, δεδομένου ότι το κανάλι υφίσταται, υπάρχει δηλαδή σαν οντότητα σε διαδικτυακή μορφή. Άρα, αυτό που απομένει με μια νέα κυβέρνηση είναι να τρέξει το γραφειοκρατικό κομμάτι ώστε και τυπικά να αδειοδοτηθεί και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν να μπει στον χορό του ανταγωνισμού. Παρά το γεγονός όμως ότι ο σταθμός υφίσταται, η μεταμόρφωσή του σε κανονικό, δηλαδή ελεύθερο, κανάλι εθνικής εμβέλειας, απαιτεί κάποιες ενισχύσεις στο έμψυχο δυναμικό και φυσικά σε επίπεδο προγράμματος, για να σταθεί στον σκληρό τηλεοπτικό ανταγωνισμό. 

Προς αυτήν την κατεύθυνση ,λοιπόν, και σε πρώτη φάση θα πρέπει να ενισχυθεί με επαγγελματίες της τηλεόρασης… Σύμφωνα με πληροφορίες η “δεξαμενή” στην οποία αναμένεται να απευθυνθεί για να αντλήσει στελέχη, αλλά και δημοσιογράφους με τηλεοπτική εμπειρία είναι ο ΣΚΑΪ. Μάλιστα οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι έχουν γίνει ήδη κάποιες κρούσεις σε ορισμένα πρόσωπα – ανάμεσά τους, η Νίκη Λυμπεράκη. Ωστόσο, το ενδιαφέρον της Alter Ego δεν περιορίζεται μόνο στη συγκεκριμένη παρουσιάστρια, στο στόχαστρο είναι κι άλλοι δημοσιογράφοι που μπορούν να στελεχώσουν έναν σταθμό που σε πρώτη φάση θα έχει έντονο ενημερωτικό προφίλ… Καθώς και πρόσωπα από το διοικητικό του κορμό που μπορούν να αξιοποιηθούν σε αντίστοιχες θέσεις στο ONE TV. Εν κατακλείδι , το επόμενο διάστημα αναμένεται να δούμε μια επιθετική διάθεση της Συγγρού απέναντι στον ΣΚΑΪ, προκειμένου να στελεχωθεί ο νέος σταθμός που εκτός απροόπτου τον Οκτώβριο θα έχει πάρει τη θέση του στο τηλεκοντρόλ!

Πηγή: Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !