Μπαίνει στη ''Φριτέζα'' η Χριστίνα Τσάφου - Όσα λέει για τη συμμετοχή της...

0

Το τελευταίο διάστημα η ταυτότητα της Σελίνας, της μητέρας του Κίμωνα Ορλώφ, η οποία βρισκόταν σε φυλακή του εξωτερικού, αποτελούσε αίνιγμα. Ωστόσο, σύντομα θα τη δούμε να
εμφανίζεται στη μικρή οθόνη και να κάνει την είσοδό της στη σειρά του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα».

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Κίμωνα Ορλώφ να μαζεύει τα πράγματα του για να αναχωρήσει για τη Φλωρεντία, ενώ αναμένει την άφιξη της μητέρας του μετά από την αποφυλάκιση της. Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, θα δούμε τη Σελίνα, την οποία θα υποδυθεί η Χριστίνα Τσάφου, να καταφτάνει και να αναστατώνει τη ζωή των ηρώων. «Πρόκειται για μια σειρά την οποία παρακολουθώ και μου αρέσει πολύ. Χάρηκα όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετάσχω» .

Πού πιστεύει πως οφείλεται η αγάπη των τηλεθεατών;
«Το σενάριο είναι εξαιρετικό και οι διάλογοι πάρα πολύ έξυπνοι. Οι συνεργάτες φαίνεται να έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους, οπότε βγαίνει αυτό». 

Η συμφωνία μεταξύ της ηθοποιού και των συντελεστών είναι για τα τέσσερα τελευταία επεισόδια. Όσο για την ηρωίδα; 
«Η Σελίνα αποφυλακίζεται και έρχεται στην Ελλάδα για να συναντήσει τον γιο της. Από αυτά που έχω διαβάσει, πρέπει να είναι λίγο βίος και πολιτεία και ένας άνθρωπος που μπορεί και επιβιώνει μέσα από διάφορες καταστάσεις».

Το σενάριο των Γιώργου Κρητικού - Μάκη Πιτταρά θέλει τη Σελίνα να την περιμένει ακόμη μία μεγάλη αποκάλυψη. Αυτή δεν είναι άλλη από το ότι ο πατέρας του Κίμωνα δεν είναι ο πρώην σύζυγός της, ο Φίλιππος, όπως πίστευε τόσα χρόνια, αλλά ο... Αντρέας. Η γυναίκα είχε περάσει στο παρελθόν ένα ερωτικό βράδυ με τον Αντρέα, αλλά ποτέ δεν υπήρξε τρελά ερωτευμένη μαζί του, ούτε είχε περάσει από το μυαλό της, όταν έμαθε πως ήταν έγκυος, πως ο πατέρας του παιδιού της θα ήταν εκείνος!  Οπότε, όταν η Σελίνα ενημερώνεται για αυτή την εξέλιξη, σοκάρεται! 

Το πρώτο γύρισμα της ηθοποιού έγινε την προηγούμενη Πέμπτη, 23 Μαΐου.

ΑΠΟ MYtv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !