Βίκυ Σταυροπούλου: «Είμαι βαθιά πληγωμένη και στεναχωρημένη». Δείτε τι συνέβη!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Με μια ανάρτηση η Βίκυ Σταυροπούλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την ακύρωση της περιοδείας για την παράσταση «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα».

Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο θέατρο Αλίκη πριν περίπου ένα χρόνο στη θεατρική παράσταση - φόρο τιμής στον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Γιώργο Ζαμπέτα, και πριν λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε πως η παράσταση θα ανέβαινε ξανά σε καλοκαιρινή περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας.

Μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου, η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε πως οι παραγωγοί της καλοκαιρινής περιοδείας αποφάσισαν την ακύρωση της περιοδείας, 20 μόλις ημέρες πριν την πρεμιέρα, χωρίς μάλιστα να κρύψει και τη δυσαρέσκεια της.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Θέλω την καρδιά να σφίξω, πέτρα πίσω μου να ρίξω και να φύγω» έλεγε ο Ζαμπέτας στο «Μάλιστα Κύριε». Δυστυχώς τα πράγματα πολλές φορές δεν γίνονται όπως τα έχεις οργανώσει και ονειρευτεί. Επειδή λοιπόν οι παραγωγοί της καλοκαιρινής περιοδείας μας αποφάσισαν 20 μέρες πριν την πρεμιέρα, και ενώ όλοι έχουμε χάσει δουλειές, χρήματα και χρόνο προετοιμασίας, να «ρίξουν πέτρα και να φύγουν», έτσι κι εγώ πρέπει «την καρδιά να σφίξω» και να σας πω ότι δυστυχώς η περιοδεία μας ακυρώνεται. Είμαι βαθιά πληγωμένη, και στεναχωρημένη ειδικά για μια δουλειά που θα απασχολούσε πάνω από 25 ανθρώπους αλλά δυστυχώς μου είναι αδύνατον να κάνω οτιδήποτε άλλο. «Κανένα τέλος δεν έρχεται με άδεια χέρια» όπως λέει η Κική Δημουλά. Ελπίζω τα «επόμενα χέρια» να είναι πιο αξιόπιστα με την ίδια αγάπη, πίστη και σεβασμό για τη δουλειά όση η δίκη μου και των συναδέλφων μου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !