Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είναι τιμητικό να με μπερδεύουν με τον Αντώνη Ρέμο»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People μίλησε, μεταξύ άλλων, για το άγνωστο περιστατικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει με θαυμάστρια στο instagram και για τη σχέση του με τον Αντώνη Ρέμο.

Ποιο είναι το τελευταίο ακραίο περιστατικό που σου έχει συμβεί με θαυμάστρια;
Πρόσφατα μια κοπέλα ανέβασε μια φωτογραφία που απεικόνιζε μια συνομιλία στο Instagram, υποστηρίζοντας ότι μιλάει μαζί μου. Μάλιστα, είχε βάλει την εικόνα του προφίλ που είχα στον λογαριασμό μου. Στο μεταξύ, εγώ άλλαξα φωτογραφία κι εκείνη συνέχιζε να έχει την παλιά στις εικόνες που ανέβαζε, με αποτέλεσμα να καταλάβει ο κόσμος ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν το είχα δει ο ίδιος, μου το έστειλαν άλλοι. Με αφετηρία αυτό το γεγονός, σκέφτομαι ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι έχει στο κεφάλι του μέσα από τα social media.

Διαβάζεις τις κριτικές; Σε ενοχλούν;
Προσπαθώ να διαβάζω τα πάντα. Μάλιστα, όταν το κάνω, βάζω τον εαυτό μου στη θέση του μάνατζερ του Κωνσταντίνου. Αυτός είναι ένας τρόπος προκειμένου να μην ενοχλούμαι και να μην ξεφεύγω από τον στόχο μου.

Δεν αντιδράς;
Όχι. Όταν ήμουν μικρός, ήθελα να γίνω δικηγόρος, οπότε σε εκείνες τις στιγμές σκέφτομαι πώς θα το χειριζόταν ένας δικηγόρος. Προτιμώ, λοιπόν, να μη στενοχωρηθώ.

Ο Αντώνης Ρέμος είχε πει σε συνέντευξή του στο People ότι «Κάνα δυο φορές η κόρη μου με μπέρδεψε με τον Αργυρό». Υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που υποστηρίζουν ότι η φωνή σου θυμίζει τη δική του. Σε ενοχλεί;
Αυτό για εμένα είναι τιμητικό, δεν είναι ενοχλητικό. Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας τραγουδιστής που έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική βιομηχανία. Έχουμε μια εκπληκτική σχέση και είναι ένας από τους ανθρώπους που με ενέπνευσε στην αρχή της καριέρας μου. Έχει έναν δικό του, ιδιαίτερο τρόπο διαχείρισης των πραγμάτων στη ζωή του και είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος. Πολλές φορές έχουμε έρθει σε κόντρα, αλλά μας κάνει καλό και έχει δημιουργήσει μια ωραία και ειλικρινή σχέση ανάμεσά μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θεωρώ ευλογία που μπήκα στις στιγμές μιας οικογένειας με τα τραγούδια μου. Στη ζωή μας ταυτίζουμε συχνά τα τραγούδια με τις καταστάσεις που βιώνουμε. Ας πούμε, εγώ στην πρώτη μου καψούρα αφιέρωνα το «Έτσι ξαφνικά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !