''Επιστροφή'' με εξελίξεις -σοκ! Όλο το ρεπορτάζ...

0

Απίστευτες εξελίξεις στην «Επιστροφή» καθώς η σειρά πλησιάζει προς το τέλος της. Η Βίκυ είναι πλέον ανεξέλεγκτη και το μυαλό της παίζει περίεργα παιχνίδια. Το επόμενο θύμα της δεν είναι άλλος από τον Γιάνναρη. Η ρομαντική βραδιά ανάμεσα στη Βίκυ και τον αστυνομικό μετατρέπεται σε εφιάλτη. Ο Γιάνναρης πέφτει νεκρός από το χέρι της γυναίκας που ερωτεύτηκε, την αληθινή ένοχο όλων των επιθέσεων, τη Βίκυ. Το σοκ για όλους αλλά και για την ίδια τη Βίκυ θα είναι τεράστιο και ένα ντόμινο αποκαλύψεων και καταιγιστικών εξελίξεων θ' αρχίσει να ξετυλίγεται.

H επόμενη μέρα τους φέρνει όλους αντιμέτωπους με την αλήθεια και τη σκληρή πραγματικότητα που τους περιμένει από εδώ και πέρα. Η Βίκυ πλέον δεν μπορεί να κρύψει την ενοχή της και μετά τον φόνο του Γιάνναρη συλλαμβάνεται.  Όλοι διαπιστώνουν την ψυχική της ασθένεια και δυστυχώς η Άννα συντετριμμένη βλέπει τη μητέρα της να οδηγείται στην ψυχιατρική πτέρυγα των δικαστικών φυλακών.

Ο Χρήστος πρέπει να στηρίξει την αγαπημένη του, που μετά τον πατέρα της βιώνει το ίδιο δράμα με την ίδια της τη μάνα. Η Έλενα και η οικογένειά της μουδιασμένοι ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η άλλοτε καλύτερη της φίλη, που θεωρούσε μάλιστα και οικογένεια, προξένησε τόσο μεγάλο κακό στην ίδια και στους οικείους της.

Τις επόμενες μέρες και ενώ η Βίκυ κρατείται στο ψυχιατρείο υπό τη στενή παρακολούθηση των γιατρών, η πρώην γυναίκα του Γιάνναρη επισκέπτεται τη Βίκυ στη φυλακή. Η τελευταία τότε συνειδητοποιεί σιγά σιγά τι έχει προκαλέσει και ζητάει να δει τους ανθρώπους που έβλαψε για να τους ζητήσει συγγνώμη. Δεν έχει, όμως, από όλους την ίδια ανταπόκριση. Και όσο συνεχίζει τις συναντήσεις της με εκείνους που πλήγωσε συναντάει τον Παύλο, ο οποίος ενώ νιώθει οργή για τη γυναίκα δεν μπορεί να ξεσπάσει πάνω της, καθώς λόγω της κατάστασης της είναι ανούσιο. Σειρά, όμως, μετά τον νεαρό έχει η Έλενα. Η Βίκυ της λέει να την επισκεφθεί. Ζητάει τη συγχώρεση της, την ίδια όμως στιγμή ο Λευτέρης θα οδηγήσει πάλι το μυαλό της σε σκοτεινά μονοπάτια και ίσως η 'Ελενα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με έναν θανάσιμο κίνδυνο.

ΑΠΟ MYtv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !