Τάσος Τεργιάκης: Το ιδιαίτερο σχόλιο για τον Γρηγόρη Γουντάρα και οι απαιτήσεις της Ελένης Μενεγάκη

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Τάσος Τεργιάκης στο Star και μίλησε για όλα!


Πώς είναι η Ελένη Μενεγάκη ως συνεργάτης; Πώς σχολιάζει την απόφαση του Γρηγόρη Γκουντάρα να μην αναφερθεί καθόλου στη διάσημη παρουσιάστρια στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του πριν φύγει από τον Alpha;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος με την κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» συνάντησε τον δημοσιογράφο όχι σε κάποιο δημοσιογραφικό γραφείο του Alpha αλλά σε ένα κομμωτήριο να εργάζεται ως... καφετζής, μιας και αυτή είναι η επιχείρηση που διατηρεί μαζί με τον αδερφό του στο Αιγάλεω.

Ο δημοσιογράφος της «Ελένης» πήρε θέση για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την αποχώρησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, σχολιάζοντας πως «είμαι της άποψης πως όταν έχεις δουλέψει κάπου για πολλά χρόνια, όποιες και να είναι οι συνθήκες της αποχώρησής σου, νομίζω πρέπει να τους ευχαριστείς όλους» ανέφερε ενώ δήλωσε πως από την αποχώρησή του έχουν μιλήσει 1-2 φορές μιας και δεν έκαναν παρέα ούτε στην εκπομπή.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί και στην επί 10 χρόνια συνεργάτιδά του, τη βασίλισσα του Alpha, απαντώντας στις φήμες που τη θέλουν να είναι ένας αρκετά δύσκολος συνεργάτης. «Όταν ένας άνθρωπος είναι πάνω από 20 χρόνια στην τηλεόραση είναι δεδομένο ότι έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις από τους ανθρώπους που έχει γύρω του. Το ίδιο θα σου έλεγα ότι έχω και εγώ από το μαγαζί μου. Η Ελένη είναι σε έναν χώρο που ξέρει τι μπορεί να πάρει από τον καθένα μας και εννοείται ότι ζητάει το 100%».

Δες όσα είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί: 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !