Και γκέι ζευγάρι στις «8 λέξεις»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Για τη νέα του σειρά «8 Λέξεις», που φημολογείται πως θα βρει τηλεοπτική στέγη στον ΣΚΑΪ, μίλησε ο Αντρέας Γεωργίου στον Κωνσταντίνο Χάμπαλη και το περιοδικό «TV Μανία».

Γράφτηκε ότι το σενάριο της νέας σειράς, «8 λέξεις», είναι βασισμένο σε προσωπικά σου βιώματα. Είναι αλήθεια;
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι «8 λέξεις» είναι καθαρά προϊόν μυθοπλασίας. Πρόκειται για ένα project που είχαμε στα χέρια μας πριν ακόμη ξεκινήσει το «Τατουάζ». Συγκεκριμένα, το 2017, σαν εταιρία είχαμε στα σκαριά τρία project. Επειδή οι «8 λέξεις» ήταν μεγάλη παραγωγή έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να βρούμε τον χρόνο που απαιτείται για να γυριστεί, οπότε επιλέξαμε να το κρατήσουμε. Είχαν γίνει, όμως, τα γυρίσματα του πιλοτικού επεισοδίου, αλλά δεν υποβλήθηκε ποτέ σε κάποιο σταθμό. Παρόλα αυτά, για να το προσαρμόσουμε στα σημερινά δεδομένα, έγιναν κάποιες τροποποιήσεις στο σενάριο και στο αρχικό καστ γιατί η πρώτη σκέψη μας ήταν να γίνει εβδομαδιαία σειρά. Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να βγάλουμε πρώτα το «Τατουάζ» κι ακολούθως τις «8 λέξεις».

Πόσες φορές θα προβάλλεται;
Αυτές είναι λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν από το κανάλι.

Και τι σημαίνει «8 λέξεις»;
Είναι κάτι που θα μας απασχολήσει σε κάποια επεισόδια. Για μένα είναι μότο ζωής γι’ αυτό αγάπησα το κόνσεπτ από την πρώτη στιγμή.

Ποιες είναι αυτές οι οκτώ λέξεις που σε χαρακτηρίζουν;
Δεν μπορώ να πω, γιατί αυτό το μυστικό κρύβεται σε αυτές τις λέξεις που θα δούμε να φανερώνονται μέσα από την παραγωγή.

Μίλησε μας λίγο για την ιστορία των «8 λέξεων».
Πρόκειται για ένα ερωτικό σίριαλ! Ο άξονας στα βασικά του σημεία είναι ο έρωτας, αλλά έχει έντονα και τα στοιχεία του ψυχολογικού θρίλερ! Με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα ανάμεσά σε Κέρκυρα και Ρώμη, οι ήρωες προσπαθούν να διαμορφώσουν το μέλλον τους μέσα από τα μυστικά και τα σκοτάδια του παρελθόντος! Το «περιτύλιγμα» και η εικόνα τους προς τα έξω, καθώς και το επαγγελματικό τους ίματζ, δημιουργούν εμπόδια και βάζουν φρένο στις πραγματικές επιθυμίες τους. Θα μπορέσουν άραγε κάποιοι από αυτούς να αντιληφθούν πως όλη η ουσία της ζωής κρύβεται μέσα σε… 8 λέξεις;

Πέραν από την Πέμυ Ζούνη, τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τον Κούλλη Νικολάου, τον Στέφανο Μιχαήλ, τον Ιάσονα Παπαματθαίου, τον Απόστολο Γκλέτσο, την Ειρήνη Καραγιώργη και τη Θάλεια Ματίκα, ανάμεσα στο καστ βλέπω και το όνομά της Έλλης Κυριακίδου.
Με την κυρία Έλλη αγαπιόμαστε πάρα πολύ και δεν έχουμε χάσει ποτέ επαφή, παρόλο που το τελευταίο διάστημα διαμένει σε κάποιο ίδρυμα. Τα γυρίσματα, όπως συχνά μου λέει η ίδια, είναι η βόλτα της. Είναι η ευχάριστη νότα του γυρίσματος. Όλοι ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί της. Η Έλλη Κυριακίδου είναι ένα μεγάλο συν για τη σειρά μας. Μου είπε ότι της χαρίσαμε άλλα δέκα χρόνια ζωής.

Πόσο σημαντικό είναι για σένα να συνεργάζεσαι κάθε φόρα με νέους ηθοποιούς;
Μου αρέσει να χρησιμοποιώ φρέσκα πρόσωπα στις σειρές μου. Έγιναν αρκετά κάστινγκ μέχρι να καταλήξουμε στην τελική λίστα των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στις «8 λέξεις». Έχουμε δει πάνω από τρεις χιλιάδες κόσμο σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. Κι αυτή τη φορά λειτούργησα όπως πάντα.

Δηλαδή;
Προσπάθησα να βρω τους ανθρώπους όπως τους φαντάστηκα σε αυτούς τους ρόλους. Ξεκινήσαμε από το φιζίκ του καθενός και στο δεύτερο κάστινγκ είδαμε ενεργειακά τι έβγαζε ο κάθε ηθοποιός πάνω στον ρόλο. Έχω την αίσθηση ότι μετά από τόσα χρόνια και σειρές που κάναμε, ταίριαξαν γάντι οι ηθοποιοί στους ρόλους τους.

Σε φοβίζουν τυχόν αντιδράσεις σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή γκέι ζευγαριού στη σειρά;
Είναι μία σειρά που ασχολείται με καθημερινά γεγονότα που μπορεί ο καθένας να ταυτιστεί μαζί τους. Δεν θεωρώ ότι ένα γκέι ζευγάρι θα στιγματίσει τον οποιοδήποτε. Όλοι οι χαρακτήρες πηγάζουν μέσα από τη ζωή και θα το διαπιστώσετε από μόνοι σας.

Θες να μας γνωρίσεις και το υπόλοιπο καστ;
Πέραν από τους προαναφερθέντες μαζί μας θα είναι, επίσης, η Χαριτίνη Ηλιάδου, η Νέλλη Αλκάδη, ο Στέλιος Φύτρος, ο Τζούλιο Ντ' Ερρίκο, η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Νικόλας Στραβοπόδης, η Ευτυχία Μελή (η οποία ήρθε από το Λος Άντζελες για τη σειρά), η Ναταλία Κιρίκου, ενώ θα έχουμε και πολλούς γκεστ ρόλους.

Έντονο το κυπριακό στοιχείο διακρίνω αυτή τη φορά.
Όντως. Εξ ου και η πρωταγωνίστριά μας, η Ειρήνη Καραγιώργη, είναι Κύπρια. Όπως είπα προηγουμένως, αναζητώ πρόσωπα που να ταιριάζουν στους ρόλους που δημιουργούμε. Κι αυτή τη φορά έτυχε να ήταν Κύπριοι.

Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη αναμένεται η πρεμιέρα;
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη. Λογικά τέλη Σεπτεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !