Ρεκόρ: 28 δημοσιογράφοι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Στην τελευταία Βουλή σε σύνολο 300 βουλευτών οι 23 ήταν δημοσιογράφοι, και εχθές μόνο στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιοι 28 δημοσιογράφοι!

Συμπέρασμα; Η ανεργία τσάκισε τον κλάδο, ενώ όσοι εργάζονται υποαμείβονται σε συνθήκες χειρότερες από γαλέρα και μοιραία όσοι είχαν την δυνατότητα (να “τρουπώσουν” στα ψηφοδέλτια), αναζητούν τώρα μια καλύτερη τύχη στην πολιτική! Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα που αφορά τα στατιστικά… Διότι το δεύτερο συμπέρασμα που αφορά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κλάδου με “ανάγλυφο” τρόπο αποτυπώνονται (όταν έρθουν και τα υπόλοιπα στοιχεία από τα άλλα κόμματα) οι αιτίες ανυποληψίας και περιθωριοποίησης από την πλευρά του κοινωνικού συνόλου!
Επιπλέον μια πρόχειρη αναζήτηση του έργου των δημοσιογράφων βουλευτών στην προηγούμενη Βουλή οδηγεί σε αποκαρδιωτικά συμπεράσματα, με σχεδόν μηδενικό έργο, τόσο για την κοινωνία όσο και για τον κλάδο! Το μόνο που παρήγαγαν ήταν μνημόνια, περικοπές και ανασφάλεια (κυριολεκτικά και μεταφορικά, αν κρίνει κανείς απο την κατάσταση του ασφαλιστικού)!

Και πότε όλα αυτά; Οταν στην προηγούμενη Βουλή υπήρχε δημοσιογράφος – αρχηγός κόμματος, αλλά και δημοσιογράφος στο προεδρείο της Βουλής!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !