Είναι αυτό το ποσό ανά επεισόδιο για τους κριτές του Masterchef;

0

Το μαγειρικό reality ,MasterChef, αποτέλεσε αναμφισβήτητα την έκπληξη της φετινής σεζόν σημειώνοντας σπουδαία νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Πέρα όμως από το Star, τις μετοχές
τους είδαν να αυξάνονται και οι τρεις πραγματικοί σταρ του show, δηλαδή οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης.

Και μιλώντας για... μετοχές αναφερόμαστε φυσικά και στα έσοδά τους από την παρουσία τους στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού, με τις πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου να τους θέλουν να αμείβονται με 1.500 ευρώ έκαστος, ανά επεισόδιο. Ο Σωτήρης Κοντιζάς τη βραδιά του τελικού ανακοίνωσε πως ένας νέος κύκλος έρχεται μέσα από τη συχνότητα του Star, κάτι που όπως φαίνεται θα αυξήσει τα έσοδα των κριτών ακόμη περισσότερο! Πληροφορίες θέλουν το ποσό να σκαρφαλώνει στα 2.000 ευρώ το επεισόδιο, κάτι που μεταφράζεται σε 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Όσο για την αμοιβή των παικτών, αυτή φαίνεται πως μένει σταθερή, καθώς κάθε παίκτης κερδίζει 20 ευρώ για κάθε ημέρα παραμονής του στο reality μαγειρικής.

Πηγή: Yupiii

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !