Masterchef: Ποιος παίκτης που αποχώρισε φαίνεται να επιβεβαιώνει τα spoilers για τη δυάδα του τελικού;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Καθώς πλησιάζουμε στον τελικό του φετινού κύκλου του Mastechef, όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι στη τελική δυάδα του τελικού θα βρεθούν η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Μανώλης Σαρρής.

Κι ενώ τίποτα, βεβαίως, δεν είναι επιβεβαιωμένο, απλά αναπαράγονται υποψίες και υποθέσεις, ένας από τους παίκτες που συμμετείχαν στο φετινό παιχνίδι, ο Αλέξανδρος Κασκούτας, με δηλώσεις του στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μοιάζει να επιβεβαιώνει αυτή τη φημολογία. Και ουσιαστικά, να υπονοεί ότι το παιχνίδι είναι «στημένο».

Για τη Σπυριδούλα, ο πρώην παίκτης είπε: «Στο ξενοδοχείο που μέναμε, κάποιος γύρισε, δεν μπορώ να πω δημοσίως το όνομά του, και μου είπε ότι “κοίταξε να δεις η Σπυριδούλα θα φτάσει μέχρι τον τελικό”. Στο ξενοδοχείο που καθόμασταν το βράδυ και κουβεντιάζαμε όλοι μαζί, μου λέει κοίταξε να δεις, η Σπυριδούλα μαγείρευε την επόμενη μέρα για τα boot camp, η Σπυριδούλα θα γυρίσει με την ποδιά, και η Σπυριδούλα θα πάει μέχρι τον τελικό».

Ενώ για τον Μάνο, είπε: «Η ψαλίδα για τη νίκη κλείνει προς τον Μανώλη γιατί υπάρχει μια αίσθηση φέτος ότι το παιχνίδι είναι λίγο πιο στημένο από τις άλλες χρονιές. Από την αρχή, από τα bootcamp, υπήρχε πολύ μεγάλη στήριξη προς τον Μανώλη, όπως και ο Μανώλης γύρισε και μου είπε εμένα προσωπικά στο ξενοδοχείο ότι “είμαι σίγουρος ότι θα μπω και θα μπω και στο σπίτι, είμαι ήδη”.
Το είπαν και παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι. Εγώ σαν Αλέξανδρος έχω κρατήσει φιλικές σχέσεις με τα περισσότερα παιδιά, μου είπαν ότι η ψαλίδα κλείνει προς τον Μανώλη από την αρχή. Έχουν δει πάρα πολλά και πώς του φέρονται μέσα στο σπίτι και στις ομαδικές».

 Δείτε τι είπε ο πρώην παίκτης του Masterchef:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !