Ανατροπή! ΣΚΑΪ HOTEL ο τίτλος της σειράς του Ρήγα


όλο το ρεπορτάζ για το σίριαλ 


Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στο κανάλι του Φαλήρου, το οποίο επεκτείνει τις δραστηριότητές του και ετοιμάζεται για το opening του ΣΚΑΪ Hotel, το ερχόμενο φθινόπωρο. Αυτό το ξενοδοχείο, όμως, δεν θα είναι ένα συνηθισμένο ξενοδοχείο… 

Το ΣΚΑΪ Hotel, για να μην φαντάζεστε διάφορα, είναι ο τίτλος της νέας ελληνικής σειράς που έρχεται την επόμενη σεζόν και δεν είναι άλλη από το νέο «Κόκκινο Δωμάτιο» του Αλέξανδρου Ρήγα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η σειρά θα είναι αρκετά διαφορετική από αυτό που θυμόμαστε. 

Ο Αλέξανδρος Ρήγας θα είναι ο διευθυντής του ξενοδοχείου, ενώ για έναν από τους βασικούς ρόλους έχει κλείσει ήδη η Βαλέρια Κουρούπη -όχι, δεν θα κάνει τον ρόλο της Βασιλικής Ανδρίτσου, η οποία δεν θα συμπεριληφθεί στο καστ. Όπως μαθαίνουμε, οι βασικοί ρόλοι, δηλαδή οι άνθρωποι του προσωπικού του ξενοδοχείου, θα είναι περισσότεροι από ό,τι στο Κόκκινο Δωμάτιο. Οι ιστορίες θα είναι αυτοτελείς ή θα ολοκληρώνονται σε δύο επεισόδια και κάθε φορά οι επισκέπτες θα εμπλέκονται με μοναδικό τρόπο με το προσωπικό 

Τα γυρίσματα του ΣΚΑΪ Hotel θα ξεκινήσουν κανονικά μέσα στο καλοκαίρι. Το κανάλι έχει στα χέρια του τα σενάρια για τα πρώτα 10 επεισόδια και έχει δώσει το ΟΚ για την υλοποίησή τους. Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι πολύ ενθουσιασμένος με τη νέα του αυτή δουλειά Το σίριαλ θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο και θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα.

Γιώργος Σκρομπόλας - ZappIT

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης CakeNet είπε…
Μου αρέσει που το περιγράφουν σαν κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί... χα χα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παντως σαν τιτλος ειναι πολυ κακος και παλιακος. Ελπιζω να τον αλλαξουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΚΑΪ Hotel, όπως λέμε Dream Hotel και Γίγας Μοτέλ κάπου κάπως κάποτε στο Mega;;;; Μπράβο.... κι εις ανώτερα!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλά βλέπω το φθινόπωρο να βγαίνει ο Αποστόλου και να τους κατηγορεί ότι αναβιώνουν το Κόκκινο Δωμάτιο χωρίς την έγκριση του.