Μαρία Γεωργιάδου: «Μπαίνουν νέοι χαρακτήρες στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» του χρόνου»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Μαρία Γεωργιάδου πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 και μίλησε για τα συναισθήματά της, καθώς η εν λόγω σειρά πήρε το «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τι θα δούμε το χρόνου.

Όταν ξεκινήσατε πέρυσι τη συνερ­γασία σας με τον ΑΝΤΙ για τη σει­ρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» περι­μένατε ότι θα πάρει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν; 

Όταν ξεκινήσαμε, έβλεπα στη σειρά, από διάθεση και από ένστικτο, μια δυναμική μεγάλη, με την έν­νοια ότι τα θέματα της, επειδή είναι ,θέματα σχέσεων, είναι ανεξάντλητα και επειδή το βασικό μας θέ­μα είναι η μητρική αγάπη. Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό! Μπορεί να χωρέσει πάρα πολλές ανθρώπινες ιστορίες, πάρα πολύ συναίσθημα, σκέψη. Από εκεί και πέρα, θεωρώ φυσικά ότι η αγάπη του κόσμου είναι αυτή που στηρίζει πάντα την απόφαση για μια συνέχεια, η θεαματικότητα, η προσοχή που δόθηκε στην ιστορία, και αυτό ομολογώ ότι συνάντησε τη δι­κή μου διάθεση να συνεχίσω να μιλάω για αυτές της ηρωίδες, για αυτούς τους χαρακτήρες, για αυτή την αγάπη. Εκτός από τη μητρική αγάπη, η σειρά επεξεργάζεται και ασχολείται με το θέμα των σχέσεων γενικότερα.

Φαντάζομαι ότι θα είστε και χαρού­μενη μετά την απόφαση που πήρε ο σταθμός...
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί είναι κάτι που θεωρώ ότι θα δώσει την ευκαιρία να δούμε τα πράγματα και από άλλες γωνίες, να δημιουργηθούν, στις ιστορίες μας νέες ανατροπές, να μπουν νέοι ήρω­ες, που θα φέρουν μαζί τους νέα μυστικά, θα δημιουργήσουν ακόμα πιο πολύπλοκες σχέσεις.
Επίσης, θα παραμένει το ερώτημα που έθεσε στην αρχή η σειρά: Αυτές οι δύο γυναίκες που η ζωή τις χώρισε, η Μαρί­να και η Κάτια, πώς θα ξαναέρθουν κοντά, πώς η μοίρα θα τους επιτρέψει να δώσουν η μία στην άλλη την αγάπη που οφείλουν και θέλουν να δώσουν;

Οπότε ο κεντρικός άξονας της σει­ράς παραμένει ο ίδιος, αλλά από του χρόνου ανακατεύεται η τράπουλα;
Ναι, γιατί μπαίνουν νέοι χα­ρακτήρες, που θα δώσουν νέα ώθηση στις ιστορί­ες και από εκεί και πέ­ρα θα ξαναμοιραστεί η τράπουλα των σχέσων. Αλλά ο βασικός μας καμβάς, που εί­ναι η μητρική αγάπη, ο έρωτας, η αγάπη και οι σχέσεις, παραμένει, θα συνε­χίσει να είναι μια σειρά που βασί­ζεται στο συναίσθημα.
Πηγή: Μy Tv


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !