Η Σκορδά έξαλλη με τον Βασάλο που ακύρωσε την εμφάνισή του στην εκπομπή

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» ενημερώθηκε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε συμφωνήσει να είναι καλεσμένος στην ενότητα που κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά τελικά δεν πήγε.

Φαίη Σκορδά: Είναι να έρθει ο Βασάλος σήμερα να κάνει «γιαγιά»;
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν θα έρθει. Έχει μια άλλη υποχρέωση σε κανένα μήνα και θα έρθει μετά.
Φαίη Σκορδά: Κωνσταντίνε μου, επειδή είσαι καλό παιδί, έλα.
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έχω αιτηθεί και τον ζητάω συνέχεια από τον Ιανουάριο. Μου έχει πει ότι θέλει, και προσωπικά και μέσα από το κανάλι. Μετά είπε ότι έχει μία συνέντευξη 1η Ιουνίου και δεν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο πριν. Είχαμε πει να έρθει αυτή την εβδομάδα και τελικά  με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται αυτή την εβδομάδα.
Φαίη Σκορδά: Ωραία, δεν θα έρθει καθόλου! Δεν μπορώ αφού άκουσα δημόσια αυτή την κουβέντα. Δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους καλεσμένους που τιμούν αυτή την εκπομπή. Οφείλω να πω ότι τώρα και να έρθει και να το κάνει δεν θα το παίξω ποτέ! Άμα δεν θέλει κάποιος να έρθει δεν έρχεται.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχα γελασαμε παλι.Κοπελια αυτοι που ερχονται στην εκπομπη σου,δεν ερχονται για να σε τιμησουν,αλλά για να διαφημιστουν.Όσο για τον Βασαλο,τι περιμενετε οταν δινετε αξια σε κάθε ασχετο.