Η Βάσω Λασκαράκη επιβεβαιώνει το τέλος του «Το Σόι σου»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

To γύρο του διαδικτύου κάνουν διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου» να ολοκληρώνεται έπειτα από πέντε συνεχόμενα χρόνια. Ωστόσο, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές να μην έχουν επιβεβαιώσει η να έχουν διαψεύσει κάτι.

Αυτή τη φορά, η Βάσω Λασκαράκη το επιβεβαίωσε με ένα βίντεο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η ηθοποιός, θέλησε μετά από πέντε χρόνια να αποχαιρετήσει τον συνάδελφό της Μελέτη Ηλία, λέγοντας του πως θα της λείψει.

«Να σε δω τώρα τι θα κάνεις χωρίς εμένα» λέει η Βάσω Λασκαράκη με τον τηλεοπτικό της σύζυγό να απαντάει: «Θα τα λέμε τα βραδάκια… Ωραία περάσαμε».

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εε ναι μετα το χθεσινο 16αρι καιρος να αποχαιρετησει αξιοπρεπως πλεον την τηλεοραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σακη το πετα τη φριτεζα και το μην ψαρωνεις που κανουν τετοια νουμερα για ποιον λογο συνεχιζουν ενω το σοϊ πρεπει να σταματησει;
    Τα ιδια εκαναν περυσι με την μουρμουρα. Βεβαια τοτε δεν ανηκε στον αρχιτσιγκουναρο Βαρδινογιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΧΑΣΚΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοια εμμονή με μία σειρά, που μάλιστα είναι και επιτυχημένη, δικαιολογείται μόνο όταν πρότεινες δικό σου σενάριο στο κανάλι και το απέρριψαν για να πάρουν κάτι άλλο. Εάν δεν ισχύει αυτό, για ποιον λόγο σε πυκνά χρονικά διαστήματα και σε κάθε ευκαιρία να κατηγορείς μία σειρά που έχει το κοινό της. Προσωπικά, την ξεκίνησα φέτος και διαπίστωσα ότι μου αρέσει. Η πρώτη σεζόν εξακολουθεί να μη με συγκινεί γι αυτό και το λόγο την απέρριψα αρχικά, αλλά παρακολουθώντας επεισόδια του φετινού 5ου κύκλου, διαπίστωσα πόσο ευχάριστη είναι. Ας τελειώσει γιατί καλό όλα είναι να ολοκληρώνονται αναίμακτα, όμως μην τρελαθούμε, ακούγοντας ότι το Σόι πηγαίνει άπατο όταν σειρές άλλων καναλιών και μάλιστα καινούριες δεν πλησιάζουν καν την τηλεθέασή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !