Η Σκορδά έφερε σε δύσκολη θέση την Στικούδη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Η Φαίη Σκορδά έκανε μία ερώτηση στην Κατερίνα Στικούδη, την οποία είχε καλεσμένη και σίγουρα δεν την περίμενε!

Τι ρώτησε όμως η Φαίη Σκορδά; Η παρουσιάστρια είδε την εκπομπή «Για την παρέα» που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία ο Νίκος Μουτσινάς και στην τελευταία του εκπομπή είχε την Ελένη Φουρέιρα και της έκανε μία ερώτηση.
Της μετέφερε τι ρώτησε ο Νίκος την Φουρέιρα: «Τι θα σε ενοχλούσε περισσότερο, αν σε απατούσε ο σύντροφός σου με τη Στικούδη ή θα σε ενοχλούσε περισσότερο να κάνεις ντουέτο με την Κατερίνα Στικούδη»! Μόλις το άκουσε αυτό η Κατερίνα άρχισε τις γκριμάτσες, τα γελάκια και δεν ήξερε τι να απαντήσει… Μετά από δευτερόλεπτα, απάντησε και δείτε τι είπε on air!
 Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το πρωινό!

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Σκόρδα αφού αντιγράφει κσι μιμειται τόσο πολύ την Μενεγακη στα πιο πολλά ας αντιγράψει κσι ας μάθει από την Μενεγακη να κάνει σωστές συνεντεύξεις, χωρίς να προσβάλει τον καλεσμένο. Ας μην την αντιγράφει μόνο στις γκάφες και στις απορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός είναι πιό απαράδεκτος η Σκορδά ή ο Μουτσινάς που έκανε την ερώτηση στη Φουρέιρα και αναγκάστηκε να πει αυτό που είπε; Εντάξει η εμπάθεια έχει και τα όρια της. Όχι να δίνουμε συγχωροχάρτη στο Μουτσινά και να σταυρώνουμε τη Σκορδά. Κάπου έλεος δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρακιτρινιλα η Σκόρδα. Μου πες, σου πα, του είπε. Ελεος. Παντα να φέρνει σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους. Και να το είπε ο Μουτσινας, έπρεπε η ίδια να το αναπαράγει;. Και όλοι γράφουν στα σοσιαλ ότι η Σκόρδα αντιγράφει μέχρι αηδίας την Μενεγακη, πρέπει οι δημοσιογράφοι να την ρωτούν γιατί αντιγράφει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11:11 απαράδεκτη είναι η Σκορδά. Αυτή της το έπαιξε στα μούτρα της. Αυτή την έφερε σε δύσκολη θέση στον αέρα με σκοπό να τη βγάλει εκτός εαυτού δημόσια και να εκτεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !